Fotbal international

VIDEO Liga Campionilor / Steaua, cu ochii pe adversare! Vezi echipele calificate în turul 3

UPDATE, 22 iulie, ora 21:00 / FC Astana este prima echipă care a obţinut astăzi calificarea în turul 3 preliminar, după ce a învins pe Maribor cu 3-1 şi a întors rezultatul din tur, 1-0 în...
22.07.2015 | 23:00
VIDEO Liga Campionilor  Steaua cu ochii pe adversare Vezi echipele calificate in turul 3

UPDATE, 22 iulie, ora 21:00 / FC Astana este prima echipă care a obţinut astăzi calificarea în turul 3 preliminar, după ce a învins pe Maribor cu 3-1 şi a întors rezultatul din tur, 1-0 în favoarea slovenilor. Astăzi se mai joacă alte şase meciuri:

Fola Esch – Dinamo Zagreb 0-3 (Pjaca 29, 41, Rog 75) (1-4 la general)

Videoton – TNS 1-1 (Gyurcso 107 / M. Williams 78) (2-1 la general)

Dundalk – BATE Borisov 0-0 (1-2 la general)

Lech Poznan – FK Sarajevo 1-0 (Douglas 6) (3-0 la general)

Rudar – Qarabag 0-1 (Reynaldo 57) (0-1 la general)

Stjarnan – Celtic 1-4 (1-6 general)

Steaua Bucureşti-AS Trencin 2-3 (4-3 la general)

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE / Cosmin Moţi a fost eliminat din Liga Campionilor ruşinos, după ce Ludogoreţ a pierdut de două ori cu Milsami, 2-1 în deplasare şi 1-0 acasă.

“Nu am jucat ce trebuia să jucăm. Deşi am jucat mai bine, am avut cîteva ocazii bune de a marca, per total în dubla asta ei au fost mai eficienţi. Echipa noastră e în schimbare, jumătate dintre jucători au fost înlocuiţi. Nu au fost prea multe de vorbit după înfrîngerea din tur, am încercat să venim cu capul sus, speram să întoarcem rezultatul, dar nu a fost aşa. Cred că am avut şapte posibilităţi clare de gol, şi singuri cu portarul, dar au marcat ei.

Am auzit că au foste nişte zvonuri pentru că a venit un nou antrenor, dar nu e vina acestuia. Noi ar trebui să fim schimbaţi, nu antrenorul. Noi nu am jucat de trebuia. Toată lumea îşi dorea măcar grupele unei competiţii europene, dar nu a fost să fie. Din păcate am pierdut orice şansă. Cred că aveam un traseu mult mai uşor, cel puţin pînă în play-off. Au meritat calificarea, nu ştiu dacă au jucat mai bine, dar cu siguranţă mai eficient.

Nu ştiu nimic despre venirea lui Chipciu, ştiu doar că patronul nostru şi-l dorea foarte mult pe Alex”, a spus Cosmin Moţi la un post de televiziune după înfrîngerea cu Milsami.

******************************************************************************

FINAL DE MECI! Milsami s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Moldovenii au trecut de campioana Bulgariei, Ludogoreţ, printr-o dublă victorie, 1-0 în deplasare şi 2-1 acasă! În turul următor, Milsami va juca cel mai probabil cu Skenderbeu, care a cîştigat duelul din tur cu cei de la Crusaders, scor 4-1.

Astfel, în turul III preliminar al Ligii Campionilor vor avea tot doi români, dar nu Prepeliţă şi Moţi, ci Bud şi Surdu.

*****************************************************************

GOOOOOL MILSAMI! Campioana Moldovei a înscris şi conduce cu 2-1! Ludogoreţ este ca şi eliminată din Liga Campionilor! Racu a înscris golul care elimină Ludogoreţ cu un minut înainte de final, la doar două minute după ce a fost introdus pe teren în locul lui Bud.

Milsami joacă în 10 oameni din minutul 73! Cojocari a fost eliminat.

A început repriza secundă! Bulgarii sînt obligaţi să înscrie dacă vor să se califice!

PAUZĂ! Cu 45 de minute înainte de final, Milsami este în cărţi pentru calificarea în turul III.

GOOOL MILSAMI! Moldovenii egalează după 3 minute prin Andronic!

GOOOOL LUDOGOREŢ! Wanderson a deschis scorul în minutul 25! În acest moment, scorul general este 1-1.

A început meciul!

VEZI MECIUL LIVE AICI

În cîteva minute începe partida. La gazde este titular Bud, în timp ce oaspeţii au început din primul minut cu Prepeliţă şi Moţi.

ECHIPELE DE START

ludog

La doar un an după ce au reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului, calificarea în grupele Ligii Campionilor, fotbaliştii de la Ludogoreţ sînt aproape de cea mai mare ruşine: eliminarea din turul II preliminar al competiţiei!

Partida dintre Milsami şi Ludogoreţ se va disputa marţi, de la ora 18:00, şi va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RODe această posibilă umilinţă este “vinovată” Milsami, campioana Moldovei, care a reuşit să ofere surpriza turului, impunîndu-se cu 1-0, chiar în Bulgaria! Anul trecut, Ludogoreţ a scos-o pe Steaua din drumul spre grupele Ligii Campionilor.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Transferuri de milioane

Poate că la prima vedere nu pare o surpriză aşa mare, avînd în vedere că totuşi vorbim de campioana Bulgariei, nu a Spaniei sau a Italiei, însă diferenţele dintre cele două deţinătoare ale titlului în ţările vecine României sînt imense. Toate în favoarea bulgarilor!

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

În primul rînd, diferenţa este la transferuri. Ludogoreţ a adus în această vară 8 jucători, pe care a plătit aproximativ 4 milioane de euro. Cel mai scump transfer a fost cel al lui Jonathan Cafu, o extremă dreapta de 24 de ani, pentru care le-a dat celor de la Santos 1,8 milioane de euro. De asemenea, tot pe o sumă mare pentru Bulgaria, un milion de euro, a fost adus şi Jody Lukoki, din campionatul Olandei, de la Zwolle. Cicinho, jucătorul lui Santos a fost adus pe 900.000 de euro, aşa că patronul bulgarilor a avut grijă să întărească echipa pentru a repeta performanţa din sezonul trecut.

La capitolul plecări un singur nume mare, Caicara, care s-a dus în Bundesliga, la Schalke, pentru 4,5 milioane de euro. Această sumă nu pare mare pentru fotbalul puternic din Ligă, dar ca o comparaţie, lotul lui Milsami valorează 4,48 milioane de euro!

Prepeliţă şi Moţi tremură pentru Ligă

Toată drama bulgarilor a început săptămîna trecută cînd Milsami bătea cu 1-0 şi visa cu ochii deschişi la calificare. Atunci, atît Cosmin Moţi, cît şi Andrei Prepeliţă, au fost pe teren, însă nu au putut face nimic pentru a evita dezastrul. Mai mult, şi moldovenii au avut un român în primul 11, Romeo Surdu, atacantul care a făcut senzaţie în sezonul trecut în campionat. Acesta a fost înlocuit la un moment dat de alt român, Cristi Bud, cel care a vorbit cu FANATIK.RO a doua zi după marea victorie! (VEZI INTERVIUL AICI)

Coşmarul campioanei transferă TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

Partida din tur a fost dominată de bulgari, dar singurul gol al meciului a fost reuşit de Antoniuc, în minutul 41. Din acel moment, doar ocazii din partea gazdelor, dar fără gol.

REZUMATUL PARTIDEI DIN TUR

Bătuţi şi în campionat de Litex

Toată lumea a sărit să spună că rezultatul din Ligă a fost o surpriză, însă prima etapă din Bulgaria a demonstrat că este o criză la echipa lui Cosmin Moţi. De data aceasta în deplasare, Ludogoreţ a fost bătută cu 2-0 de Litex Loveci, într-un meci în care atît Moţi, cît şi Prepeliţă, au fost titulari.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

La această partidă a fost şi un invitat surpriză în tribune. Publicaţia bulgară Sportal a scris că Laurenţiu Reghecampf a fost chemat de Ciril Domuschiev, patronul lui Ludogoreţ, la meciul pe care echipa sa l-a pierdut în faţa lui Litex Loveci, 0-2. Anunţul a fost pe jumătate corect! Reghecampf a fost, într-adevăr, la meci, însă invitat de patronul lui Litex, pentru a prelua echipa din Loveci.