Cele mai citite

INCREDIBIL! Bastia îl acuză pe jucătorul lui PSG: ”Motta provoacă şi insultă permanent adversarii!”

Sîmbătă, brazilianul Brandao l-a lovit cu capul în gură pe Thiago Motta, la vestiare, după partida PSG-Bastia încheiată 2-0 pentru parizieni. Clubul corsican a emis luni un comunicat oficial...
Autor: Adrian Căpriţă | 18.08.2014 | 18:27
INCREDIBIL! Bastia îl acuză pe jucătorul lui PSG: ”Motta provoacă şi insultă permanent adversarii!”

Sîmbătă, brazilianul Brandao l-a lovit cu capul în gură pe Thiago Motta, la vestiare, după partida PSG-Bastia încheiată 2-0 pentru parizieni. Clubul corsican a emis luni un comunicat oficial în care condamnă gestul jucătorului, dar îl acuză şi pe Motta că insultă şi provoacă adversarii.

Atacantul brazilian în vîrstă de 34 de ani i-a provocat lui Motta o fractură nazală deschisă, fără deplasare, într-un incident care a avut loc în tunelul ce ducea la vestiare. Brandao ar trebui suspendat doi ani, conform regulamentului din Franţa.

“Prin acest comunicat, SC Bastia condamnă fără echivoc gestul atacantului Brandao împotriva jucătorului Thiago Motta, după fluierul final al meciului dintre PSG şi Bastia. În funcţie de elementele suplimentare, Sporting îşi rezervă posibilitatea de a acţiona ulterior în acest caz. În acelaşi timp, nu putem să acceptăm comportamentul deplorabil al unor jucători care provoacă şi insultă permanent adversarii. Solicităm ca toate părţile să fie tratate cu maximum de justeţe”, au anunţat oficialii grupării corsicane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!