Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț-bombă despre soarta FC U Craiova: „Adrian Mititelu schimbă numele echipei în FC Unica și o mută la Târgu Jiu!”

Fostul lider de galerie de la FC U Craiova, Andrei Preda, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că planul lui Adrian Mititelu este să mute echipa la Târgu Jiu.
24.05.2024 | 23:48
Anuntbomba despre soarta FC U Craiova Adrian Mititelu schimba numele echipei in FC Unica si o muta la Targu Jiu
Anunț-bombă despre soarta FC U Craiova: „Adrian Mititelu schimbă numele echipei în FC Unica și o mută la Târgu Jiu!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a retrogradat din SuperLiga după trei ani petrecuţi pe prima scenă. Echipa lui Adrian Mititelu este ameninţată cu desfiinţarea, finanţatorul urmând să ia în curând o decizie în acest sens.

Anunț-bombă despre soarta FC U Craiova: “Poate schimba numele în FC Unica şi să meargă la Târgu Jiu”

Andrei Preda, fostul lider de galerie de la FC U Craiova, care a intrat în conflict în urmă cu câteva luni cu Adrian Mititelu, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că echipa ar putea să se mute la Târgu Jiu şi să îşi schimbe numele în FC Unica:

ADVERTISEMENT

“Mai sunt nişte băieţi care au fost cu noi din anul 2017 care au rămas acolo şi consideră că echipa asta este continuatoarea Universităţii Craiova. Este punctul lor de vedere, înţeleg că nu mai merg după echipa.

Dar ar trebui să meargă la Târgu Jiu, că am înţeles că vrea să mute echipa la Târgu Jiu. Poate schimba numele în FC Unica şi să meargă la Târgu Jiu. Aşa am înţeles de la cineva din club.

ADVERTISEMENT

“Vedeţi câtă lume aduce la stadion echipa din oraş care pretinde că este continuatoarea Universităţii Craiova, CS U”

Că este singura variantă, să mute echipa acolo. Cealaltă variantă este să desfiinţeze echipa definitiv. Şi domnul Marcel Puşcaş este la club degeaba, am un respect pentru cariera dânsului.

Ştie foarte mult fotbal, dar nu trebuie să îl asociem pe Marcel Puşcaş cu acest om (n.r. Adrian Mititelu). Vedeţi câtă lume aduce la stadion echipa din oraş care pretinde că este continuatoarea Universităţii Craiova, CS U.

ADVERTISEMENT

Vedeţi ce condiţii au cei de la CSU. Noi sperăm să fie o singură echipă, care să se numească Universitatea Craiova, fără Adrian Mititelu. Dacă pun în balanţă performanţele lui Mititelu şi Rotaru, aleg performanţele lui Rotaru.

“Dacă acest om va fi băgat în proiect, nu vom mai merge la stadion, nu vom mai susţine nicio echipă”

Dar niciodată nu aleg clubul lui Rotaru. Noi niciodată nu vom merge la această echipă care pretinde că este Universitatea Craiova. Niciodată! În cazul în care echipa lui Mititelu nu o să mai spună că este continuatoarea, aţi văzut că deja vrea să schimbe, să îi pună FC Unica…

ADVERTISEMENT

Totuşi, nu putem să ne batem joc şi să îi punem FC Unica. El a pierdut definitiv tot din cauza datoriilor pe care le-a făcut în 2008, 2009, 2010. Nu am făcut noi acele datorii.

Dacă acest om va fi băgat în proiect, nu vom mai merge la stadion, nu vom mai susţine nicio echipă. Şi vorbesc în numele brigăzilor”, a spus Preda la FANATIK SUPERLIGA.

Anunț-bombă despre soarta FC U Craiova: „Adrian Mititelu schimbă numele echipei în FC Unica și o mută la Târgu Jiu!”

ADVERTISEMENT