Anunţ “CUTREMURĂTOR” despre Geanina Corondan

Anul nou a venit cu o veste de-a dreptul cutremuratoare, Adrian Pecariu anuntand ca Geanina Corondan a murit. Din fericire, stirea s-a anuntat a fi falsa, makeup artist-ul stergand imediat postarea de...
03.01.2015 | 12:11
Anunt CUTREMURATOR despre Geanina Corondan

Anul nou a venit cu o veste de-a dreptul cutremuratoare, Adrian Pecariu anuntand ca Geanina Corondan a murit. Din fericire, stirea s-a anuntat a fi falsa, makeup artist-ul stergand imediat postarea de pe contul lui de Facebook.

Totul s-a intamplat vineri seara, in cea de-a doua zi a anului nou. Din motive numai de el stiute, Adrian Pescariu si-a anuntat prietenii virtuali ca Geanina Corondan a murit dupa ce a pierdut lupta cu o boala misterioasa, rugandu-si, totodata, amicii virtuali sa raspandeasca zvonul.

61617182

“In urma cu putin timp Geanina Corondan a plecat la cer… Dumnezeu sa te odihneasca… suflet frumos! Rog toti ce o stiu si au iubit-o sa distribuie acest mesaj”, a scris Pescariu pe Facebook.

61617183

In scurt timp, totul avea sa se demonstreze a fi o alarma falsa, drept pentru care tanarul make-up artist a sters postarea de pe respectiva retea de socializare.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!