Fotbal international

Anunț de senzație pentru Dan Petrescu: „Sigur că poate ajunge să antreneze la Chelsea”. Exclusiv

28.11.2020 | 18:30
Anunt de senzatie pentru Dan Petrescu Sigur ca poate ajunge sa antreneze la Chelsea Exclusiv
Anunț de senzație pentru Dan Petrescu: „Sigur că poate ajunge să antreneze la Chelsea”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a dezvăluit pentru FANATIK că nu vede niciun motiv pentru care Dan Petrescu n-ar ajunge să o antreneze pe Chelsea în viitor.

„Briliantul” crede că tehnicianul campioanei CFR Cluj are tot ce îi trebuie pentru a deveni managerul echipei pentru care a evoluat între 1995 și 2000.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit și despre viitorul său în antrenorat și susține că se vede pregătindu-le pe Universitatea Craiova, CFR Cluj sau chiar FCSB.

Anunț de senzație pentru Dan Petrescu: „Sigur că îl văd la Chelsea”

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu a reușit să cucerească ultimele trei ediții ale Ligii 1 cu CFR Cluj. Mai mult decât atât, fostul fundaș dreapta a ajuns și în primăvara europeană în ediția precedentă a Europa League, iar în acest sezon vrea să reitereze performanța.

ADVERTISEMENT

Calitățile „Bursucului” sunt apreciate și de către selecționerul naționalei U21, Adrian Mutu. Acesta crede că visul lui Petrescu de a o antrena pe Chelsea nu ete unul care n-ar putea deveni realitatea. Fostul atacant a evoluat și el pe Stamford Bridge în sezonul 2003-2004.

„Da, de ce nu (n.r. să o antreneze pe Chelsea)? Dan și-a demonstrat calitățile de antrenor prin toate trofeele câștigate. Jos pălăria pentru tot ce a realizat aici în România!”, a spus Mutu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ar antrena la CFR, FCSB sau Universitatea Craiova!

Adrian Mutu, cel care a anunțat că a renunțat la aproximativ 15.000 de euro lunar pentru a deveni selecționerul naționalei U21, a vorbit și despre viitorul carierei sale de antrenor. Fost fotbalist al lui FC Argeș, Dinamo, Petrolul Ploiești și ASA Târgu Mureș, „Briliantul” se vede lucrând și pentru alte echipe din România.

Mutu a vorbit despre posibilitatea de a antrena la CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova și spune că n-ar refuza o provocare la un club important din Liga 1. „Briliantul” le-a mai antrenat până acum, pe lângă naționala U21, pe FC Voluntari și Al Wahda U21.

ADVERTISEMENT

„Pe viitor mă văd antrenând oricare dintre cele trei (n.r. CFR, FCSB sau U Craiova). Sunt cluburi super-puternice. Nu se știe niciodată ce-ți rezervă viitorul”, a mai spus Mutu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT