Steaua – Rapid pe Arena Naţională? Conducerea CSA a negociat cu fanii

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
29/03/2018, 23:58
Steaua – Rapid pe Arena Naţională? Conducerea CSA a negociat cu fanii

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Update, ora 23:50 / Comandantul CSA, Cristian Petrea, a negociat cu fanii de la Peluza Sud şi pare să fi cedat cerinţelor pentru ca meciul să se dispute pe Arena Naţională. Mai ales că varianta Chiajna a căzut definitiv.

“Am avut o întâlnire timp de o oră şi jumătate cu suporterii. Mai avem de aflat răspunsurile la nişte întrebări, iar mâine (n.r. – vineri), în jurul orei 11:00, vom anunţa oficial unde se va juca meciul”, a spus Petrea pentru Prosport.


Fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, îi felicită pe Daniel Pancu şi Daniel Niculae că se implică în proiectul de la Academia Rapid. “Tata” Puiu susţine că meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid nu se va juca la Chiajna, aşa cum a dezvăluit FANATIK.RO pe 25 martie – vezi detalii. 

“N-am ştiut că se joacă meciul ăsta, Dinamo – Steaua, din Liga 4. Aş fi mers să-l văd. Am rămas într-o relaţie extraordinară cu Marius Lăcătuş şi cu toată lumea de acolo. Am vorbit cu el chiar aseară, după meci şi vă pot garanta un lucru. Meciul cu Rapid nu se joacă la Chiajna. Nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Anghel Iordănescu.

Ce zice Iordănescu de Pancu şi Niculae

“Îl felicit sincer pe Daniel Niculae şi Daniel Pancu pentru dăruirea şi implicarea lor de la Rapid. Mă bucur enorm de mult că jucătorii importanţi din istoria echipelor cu tradişie se implică şi rămân aproape de grupările de suflet. Îi doresc mult succes şi lui Cornel Dinu în proiectul ăsta noi de la Dinamo. Implicarea fanilor ar fi un lucru bun”, a mai spus “Tata” Puiu.

Închide ×