News

Anunț de ultima oră de la DIICOT. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare cu Gheorghe Dincă

11.08.2019 | 12:38
Anunt de ultima ora de la DIICOT Ce se va intampla saptamana viitoare cu Gheorghe Dinca
Ancheta continuă la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Criminaliștii vor reveni luni, 12 august la casa criminalului. Sursa foto: capital.ro

Criminaliștii de la DIICOT au primit aprobare pentru prelungirea mandatului de percheziție la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Cel mai probabil mâine, 12 august anchetatorii se vor întoarce la casa de pe strada Craiovei pentru a căuta noi probe și mai mulți martori vor fi audiați.

Perchezițiile vor continua săptămâna viitoare la casa lui Dincă

Perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă vor continua și săptămâna viitoare  după ce criminaliștii au cerut instanței prelungirea mandatului care le permite efectuarea perchezițiilor și ridicarea de probe din locuința criminalului din Caracal. Procurorul de caz Alina Albu de la DIICOT a propus dărâmarea casei bucată cu bucată în speranța că anchetatorii vor găsi noi probe.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Mai multe haine cu pete de sânge s-au găsit în casa lui Dincă
S-a prelungit mandatul de percheziție la casa lui Dincă din Caracal. Sursa foto: stirileprotv.ro

Ce au mai găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă

Surse judiciare au declarat că la ultimele percheziții efectuate în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge. Probele adunate au fost sigilate și trimise la Institutul de Medicină Legală. „Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, potrivit Mediafax.

„Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, se arată în comunicatul DIICOT.

De asemenea, în casa criminalului au mai fost găsite trei telefoane mobile, un laptop și un aparat foto. În calculatorul lui Gheorghe Dincă criminaliștii au găsit mai multe filme cu caracter sexual, dar și mii de fotografii cu minori.