News

Anunț de ultimă oră despre Andreea Bălan! Chiar ea a dat vestea cea mare

După ce la începutul lunii martie a trecut printr-o intervenție grea, operație de cezariană prin care și-a adus pe lume cea de-a doua fetiță pe parcursul căreia inima sa s-a oprit, Andreea Bălan a mai făcut un anunț.
27.03.2019 | 16:12
Anunt de ultima ora despre Andreea Balan Chiar ea a dat vestea cea mare

Anunț de ultimă oră despre Andreea Bălan! După ce la începutul lunii martie a trecut printr-o intervenție grea, operație de cezariană prin care și-a adus pe lume cea de-a doua fetiță pe parcursul căreia inima sa s-a oprit, a fost nevoită să mai treacă prin alte două operații.

Anunț de ultimă oră despre Andreea Bălan!

După ce a fost externată prima dată, iar totul părea în regulă, artista s-a trezit într-o baltă de sânge, astfel că a ajuns din nou la spital și au urmat alte două operații, pentru a i se extirpa cheagurile de sânge apărute în dreptul tăieturilor. După toate acestea, astăzi, 27 martie, cântăreața a anunțat pe o rețea de socializare că pentru un moment chinul s-a terminat și că urmează să plece acasă, pentru a-și petrece timp alături de familia sa.

„Gata, după o săptămână de stat în spital, azi mă externez și sper să fiu bine de acum încolo. Mesajele voastre frumoase și de încurajare au contat enorm și m-au ajutat să am gânduri pozitive. Abia aștept să îmi pup fetițele”, a scris vedeta.

Anunț de ultimă oră despre Andreea Bălan! Chiar ea a dat vestea cea mare
Chiar ea a dat vestea

Apropiații spun că, în urma celor întâmplate, vedeta se comportă diferit

Dat fiind faptul că în urma celor întâmplate a rămas cu traume, potrivit WOWbiz.ro, apropiații vedetei spun că moral nu stă excelent. „Toți ne așteptam ca să aibă un anumit comportament, dată fiind situația critică prin care a trecut! Însă, ea este total imprevizibilă! De pildă, dacă toate femeile care au devenit mame au o fixație cu greutate, Andreea nici nu se gândește la așa ceva! Sincer, nu a vrut să se cântărească deloc în această perioadă, măcar să vadă cât de tare au afectat-o intervențiile chirurgicale! Nu este bine ce face! Are burta lipită și poate dacă ar ține cont de greutate, ar merge și pe un tratament cu vitamine”, au spus cunoștințele Andreei.

Înainte ca solista să fie externată, a filmat un videoclip pe care l-a urcat pe contul ei de Youtube în care a explicat situația prin care a trecut. „Iar m-au înțepat! Mi-au pus branulă. Când văd branule și văd seringi mă iau furnicături. Mă doare înainte să fiu înțepată numai când mă gândesc la câte branule și câte seringi am avut în spital. Am avut și în gât, nu se mai văd semnele, am avut aici și aici”, a povestit Andreea.