Sport

Nicolae Dică a confirmat FANATIK. Dawa și Olaru sunt recuperați și pot juca în FCSB – FC Voluntari: “S-au antrenat astăzi cu echipa”. Update exclusiv

FCSB a reușit să îl recupereze Joyskim Dawa pentru meciul cu FC Voluntari, însă Nicolae Dică ar putea să îl menajeze pe Darius Olaru.
10.09.2022 | 14:18
Nicolae Dica a confirmat FANATIK Dawa si Olaru sunt recuperati si pot juca in FCSB  FC Voluntari Sau antrenat astazi cu echipa Update exclusiv
Darius Olaru și Joyskin Dawa au fost dintre cei mai buni jucători în meciul cu West Ham din Conference League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-09-2022
11:45

Nicolae Dică a lămurit situația medicală a lui Dawa și Olaru: „Sunt bine”

Nicolae Dică a dezvăluit la conferința de presă dinaintea meciului dintre FCSB și Voluntari, că Joyskim Dawa și Darius Olaru au fost recuperați după ce s-au accidentat cu West Ham United.

„Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine. Veți vedea dacă vom face schimbări”, a declarat antrenorul FCSB-ului.
 

Mihai Stoica a anunțat după meciul cu West Ham că FCSB are doi jucători accidentați. FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Dawa și Olaru.

Vești bune pentru Nicolae Dică. Ultimele detalii despre starea lui Dawa și Olaru

FANATIK a aflat în exclusivitate că Joyskim Dawa și Darius Olaru au fost recuperați de staff-ul medical al FCSB în timp record. Cei doi sunt apți să evolueze cu FC Voluntari, în meciul din etapa a 10-a din SuperLiga, de pe data de 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul FCSB-ului ia în calcul să îl menajeze pe Olaru pentru meciurile cu Anderlecht și Universitatea Craiova, ambele programate săptămâna viitoare.

Probleme medicale apăruseră cum nu se putea mai prost pentru FCSB, înaintea unor meciuri extrem de importante și într-un moment în care FCSB are o singură victorie în campionat: Urmează meciul cu Voluntari în campionat, apoi urmează meciul cu Anderlecht. Trebuie să fim pregătiţi la jocuri din trei în trei zile. Nu este ok să avem o victorie în şapte etape. Trebuie să urcăm în clasament”, a spus și Nicolae Dică îngrijorat după meciul cu West Ham United. Vestea recuperării celor doi este una excelentă pentru Dică.

ADVERTISEMENT

FCSB, descoperită pe postul de fundaș central

Joyskim Dawa i-a dat emoții lui Nicolae Dică, mai ales că antrenorul are foarte puține soluții pe postul de fundaș central, iar Dawa – Tamm este cuplul sudat din defensiva vicecampioanei.

În acest moment, FCSB îi mai are la dispoziție pe postul de stoper doar pe renegatul Rachid Bouhenna și pe Denis Haruț, care este însă la origine fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

În prinvința lui Darius Olaru, Nicolae Dică are suficiente soluții pe plan ofensiv pentru a suplini lipsa celui mai bine cotat jucător din lotul FCSB.

Ce a spus Mihai Stoica după West Ham United – FCSB 3-1: „Cel mai mult mă interesează starea lui Dawa şi Olaru”

Mihai Stoica era destul de îngrijorat după meciul cu West Ham cu privire la starea medicală a lui Dawa și Olaru: „Nu am arătat rău deloc, doar că a venit faza aia… Cel mai mult mă interesează starea lui Dawa şi Olaru”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Nicolae Dică a fost nevoit să facă schimbările la Londra în principal din cauza accidentărilor: „Acum, cam toate schimbările au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au spus că nu mai pot juca, ce era să facem. Nu sunt accidentări grave”, a spus oficialul FCSB la Orange Sport.

Managerul general al FCSB se teme și el de partida cu ilfovenii: „Acum, să vedeți ce meci greu o să avem cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea. Băteam în Champions League și făceam 0-0 la Piatra Neamț”.

  • 5.500.000 de euro e cota lui Darius Olaru conform Transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT