Sport

Anunț de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB. „Este străin și vine azi sau mâine. Poate îl pun pe Ferguson!”. Video

Gigi Becali a făcut un anunț de ultimă oră despre noul antrenor care va veni pe banca celor de la FCSB. Noul tehnician este așteptat de patron în viitorul apropiat.
29.03.2023 | 11:55
Anunt de ultima ora despre noul antrenor de la FCSB Este strain si vine azi sau maine Poate il pun pe Ferguson Video
Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB se află în continuare în postura echipei fără antrenor cu licență Pro după demisia lui Leo Strizu. Astfel, Gigi Becali a mărturisit că noul antrenor străin de pe banca FCSB-ului își va face apariția în zilele următoare. Totodată, latifundiarul din Pipera nu a ezitat să-l „înțepe” pe Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF, s-a autosesizat după situația de la FCSB în care Mihai Pintilii se ocupa de antrenamentele roș-albaștrilor deși nu deține licență PRO. Astfel, Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu în postura de antrenor principal în acte pentru a „fenta” regulamentul impus de Federația Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat în ultimele luni, după ce Leo Strizu și-a anunțat demisia în direct, iar Mihai Pintilii a fost suspendat patru etape și nu a putut să asiste de pe margine la meciurile roș-albaștrilor. Fostul fotbalist va reveni pe bancă la meciul celor de la FCSB cu Sepsi, luni, 3 aprilie, ora 20:30, în etapa a doua din play-off. Totuși, Gigi Becali a mărturisit că noul „principal” străin de la FCSB își va face apariția azi sau mâine.

Bogdan Lobonț, fostul selecționer al naționalei României U20, s-a aflat printre variantele lui Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. „O să punem antrenor, (n.r. cipriotul?) o să vedem, să-l invităm pe Burchel să spună la antrenor ce jucător are voie să joace.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali, dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB: „Este străin și vine azi sau mâine”

O să-l punem să facă schimbările. E străin și vine azi sau mâine. O să fie un antrenor, iar cu ce spun ei că vin ei să facă, să controleze. Să-și pună pofta în cui că nu poate să vină la mine în curte.

Sunt tâmpeniile pe care le cred ei. Eu poate îl pun pe Ferguson, care stă pe scaun și doar dirijează. Ne învață Burchel ce să mâncăm”, a declarat Gigi Becali. Cel mai probabil, este vorba despre Elias Charalambous, fostul fotbalist de la FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 42 de ani, Elias Charalambous a îmbrăcat tricoul fostei echipe finanțate de Adrian Porumboiu în perioada 2012-2013. Cu un gol marcat în echipa moldovenilor, Elias Charalambous s-a retras în 2017 din activitatea sportivă la AEK Larnaca.

Adrian Porumboiu, dezvăluiri despre cipriotul pe care Becali vrea să-l pună antrenor la FCSB: „L-a adus Șumudică! Nu are stofă de lider!”

Adrian Porumboiu a vorbit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA despre Charalambous. Fostul patron al echipei FC Vaslui nu a rămas impresionat de cipriot nici din punct de vedere al evoluțiilor, nici referior la personalitate.

ADVERTISEMENT

“L-a adus Marius Şumudică. Om disciplinat în felul lui în câteva meciuri. Tot insista Şumudică în echipă cu el. Şi am intervenit delicat şi în locul lui a intrat Varela. Timpul a demonstrat că delicateţea mea a fost de bun augur. 

Şumudică a insistat mult. Eram în cantonament şi zici că a venit Franz Beckenbauer. Era fundaş central de picior stâng. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar a fost un om la locul lui. De ce să vorbesc aiurea? Fotbalistic am avut dreptate. Şi pe Gigi trebuie să îl înţelegi uneori. Din exterior vezi altfel capabilităţile unui jucător. Cu disputa dintre Varela şi Charalambous asta a fost. Dar a fost un fotbalist decent, bine educat. N-am ce să îi reproşez. 

L-am cunoscut puţin. La vremea aia, ce era acolo, ce să fie lider? Era greu să se impună ca lider acolo. Au fost jucători de mare mare valoare. Un fotbalist la locul lui, dar nu avea stofă de lider. Putea să o aibă, dar nu era îmbrăcat cu ea”, a declarat Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „X2” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT