Fotbal international

Anunţ de ultima oră despre noul stadion Dinamo. “Au fost clarificate aspectele de natură juridică!”

02.05.2018 | 12:32
Anunt de ultima ora despre noul stadion Dinamo Au fost clarificate aspectele de natura juridica
Stadionul din "Ştefan cel Mare" care o să fie modernizat pentru EURO 2020.

Anunţ de ultima oră despre noul stadion Dinamo făcut de Compania Naţională de Investiţii. În “Ştefan cel Mare”, acolo unde evoluează echipa pregătită de Florin Bratu, va avea 18.000 de locuri.

“Conform temei de proiectare transmisă de beneficiar, capacitatea nouluis tadion va fi de 18.000 de locuri. Au fost clarificate aspectele de natură juridică privind amplasamentul propus de Clubul Sportiv Dinamo şi a fost introdus un nou amplasament pe lista sinteză a subprogramului Complexuri sportive. A fost demarată procedura de achiziţie publică pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate. După finalizarea acestora şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici va fi demarată procedura de achiziţie publică pentru execuţia de lucrări”, apare pe site-ul Companiei Naţionale de Investiţii.

Noul stadion Dinamo va găzdui antrenamente la EURO 2020

Noul stadion al lui Dinamo se va construi în “Ştefan cel Mare”, acesta urmând a fi gazdă pentru antrenamentele de la EURO 2020. În programul pentru turneul final sunt incluse încă trei stadioane: Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

România va găzdui patru partide cu ocazia Campionatului European 2020, trei meciuri din faza grupelor şi o dispută din optimi, toate pe Arena Naţională.