Sport

Anunț de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase la FCSB: ”Nu este disperat să plece”

Despre un transfer al lui Florin Tănase în străinătate s-a scris mult în ultimii ani, însă agentul Victor Becali a dezvăluit că jucătorul nu trage cu dinții să plece de la FCSB.
02.01.2022 | 22:29
Anunt de ultima ora despre transferul lui Florin Tanase la FCSB Nu este disperat sa plece
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” și-a prelungit în vară contractul până în iunie 2025 și are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro.

Formația Al Nasr din Emiratele Arabe Unite este hotărâtă să plătească această sumă, iar FANATIK a aflat că mijlocașul şi-a negociat un salariu excelent la gruparea din Golf.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase ar putea continua la FCSB

Internaționalul român ar urma să câştige 80.000 de euro pe lună la Al Nasr, ceea ce ar însemna 960.000 de euro pe an. În prezent, la FCSB, jucătorul de 26 de ani primeşte 30.000 de euro pe lună.

Agentul Victor Becali a anunțat că vărul său, Gigi, și-ar dori ca jucătorul să continue la FCSB, dar nu are niciun cuvânt de spus dacă există un club dispus să plătească respectiva clauză de reziliere.

ADVERTISEMENT

”Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui. Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, Gigi are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face. Tănase a fost de multe ori în situaţia asta şi nu s-a legat”, a declarat Victor Becali, la Telekom Sport.

Agentul a dezvăluit că Florin Tănase nu ține neapărat să plece de la FCSB în acest moment și este convins că într-o zi jucătorul va ajunge să evolueze în străinătate. ”El spune: ‘Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare’, nu este un băiat disperat să plece.

ADVERTISEMENT

Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a mai spus Victor Becali, despre un eventual transfer al căpitanului de la FCSB.

Un transfer din Golf pune în pericol prezența la națională

Recent, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Florin Tănase, iar oficialul FCSB spunea că îşi doreşte ca golgheterul sezonului trecut să nu plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

“De-aia se cheamă clauză de transfer, dacă se plătește clauza și el e fericit cu salariul, Tănase pleacă. Trei milioane de euro, nimic mai puțin. Noi nu vrem să ne despărțim de Tănase. Înțeleg că e un interes foarte mare, oamenii trebuie să aștepte perioada de transferuri”, spunea Mihai Stoica.

Fostul portar Helmuth Duckadam crede că Florin Tănase poate face performanță în țările arabe și să strângă mulți bani, ceea ce îl va ajuta în viață, însă, în același timp, este de părere că o astfel de mutare l-ar scoate din circuitul echipei naționale.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Florin Tănase, despre care a spus că este inteligent și că are execuții fantastice, însă îi lipsește viteza pentru a prinde un transfer într-un campionat puternic din Europa.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT