News

Anunț de ultimă oră! Gabriela Firea va fi operată din nou! Ce se întâmplă cu primarul Capitalei

10.04.2019 | 16:47
Gabriela Firea va fi din nou operată!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde le-a mărturisit faptul că va urma să sufere o altă intervenție. Primarul general al Capitalei s-a operat în urmă cu doar două săptămâni și jumătate, la colon. “Deși au trecut doar 2 săptămâni și jumătate de la intervenția chirurgicală dificilă la colon, la care am fost supusă, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, de luni mi-am reluat activitatea la birou. Multă muncă, multă implicare, consum nervos. Dar, merg înainte, nu mă plâng și nu mă abat niciun milimetru de la ce am promis.

O altă intervenție pentru Gabriela Firea!

Primarul general al Capitalei a postat un mesaj pentru urmăritorii săi din mediul online unde a explicat ce se întâmplă cu starea sa de sănătate, dar și cu statutul său. “Azi circula un zvon otrăvit prin mediul politic și presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunța demisia în curând, se caută deja și înlocuitori.

Sunt convinsă că mulți m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit rețelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt și mai mulți, oameni de bună credința și onești, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârșit iar la anul să candidez din nou.”

 Gabriela Firea va fi operată din nou!
Gabriela Firea va fi operată din nou!

“Sunt la birou, în plină activitate

Primarul general al Capitalei a fost operată la Spitalul Cantacuzino din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute. Iuliana Brezean, managerul instituției medicale a făcut atunci mai multe declarații despre starea de sănătate. „A fost o suferință digestivă benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”

“Până la următoarea (și ultima, sper) intervenție chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunțat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere după operație, nu am multe apariții publice”, a fost mesajul recent al acesteia despre intervenția ce urmează.