Carousel hot news

VIDEO/ Liber pînă la Paşte! “Dumnezeu mă aduce acasă!”

UPDATE Apropiaţi ai lui Gigi Becali au dezvăluit pentru FANATIK că şansele ca omul de afaceri să facă Paştele alături de familie sînt destul de mari. Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a...
Autori: Adrian Dumitru, Daniel Vlad | 26.02.2014 | 10:00

UPDATE Apropiaţi ai lui Gigi Becali au dezvăluit pentru FANATIK că şansele ca omul de afaceri să facă Paştele alături de familie sînt destul de mari. Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a început, alături de avocatul Bogdan Vlad, să întocmească un nou dosar de graţiere, care va fi depus zilele următoare la preşedinţie. Potrvit apropiaţilor lui Gigi Becali, informaţiile sînt că de această dată Traian Băsescu e gata să-l graţieze pe patronul Stelei.

Loading the player…

Sursa: Antena 1.

………………………………….

Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit că Gigi Becali va fi liber în numai cîteva luni, deoarece preşedintele României, Traian Băsescu, este decis să-l elibereze din închisoare. Politicianul este de părere că patronul Stelei nu merită să facă puşcărie deoarece nu a omorît pe nimeni, fiind încarcerat din cauza faptului că a refuzat să renunţe la clubul din Ghencea în favoarea lui Traian Băsescu.

“Din ce ştiu, Băsescu vrea să-l graţieze pe Gigi înainte de alegerile din 25 mai ca să contabilizeze succesul ăsta în contul fiicei sale. E şi normal, atît de diabolic poate fi Băsescu. Oricum, Gigi merită eliberat, ce a făcut el încît să fie ţinut în lanţuri ca un tîlhar? Şerban Huidu o omorît oameni şi nu  a făcut nici o zi de puşcărie, iar Gigi plăteşte pentru că nu l-a lăsat pe Băsescu să pună mîna pe Steaua”, a spus Vadim.

În acest context, şansele ca Gigi Becali să facă Paştele alături de familie sînt destul de mari. De Crăciun şi Anul Nou, Becali nu a primit permisie de trei zile să-şi vadă familia!

vadim-tudor4

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!