Sport

Anunț oficial: unde se va juca derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, în etapa a 11-a din SuperLiga

Universitatea Craiova a anunțat oficial că meciul cu FCSB se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”.
11.09.2022 | 11:59
Anunt oficial unde se va juca derbyul Universitatea Craiova  FCSB in etapa a 11a din SuperLiga
Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Primăria Craiova a înlocuit gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă „leii” vor reveni în sfârșit pe propriul stadion, după ce au jucat ultimele meciuri la Severin.

Universitatea Craiova – FCSB se va juca la Craiova pe Oblemenco

Echipa lui Mirel Rădoi revine în Bănie pentru derby-ul cu FCSB. Universitatea Craiova a făcut anunțul oficial printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook: „Știința, din nou acasă pe Stadionul „Ion Oblemenco”! Universitatea Craiova – FCSB se va disputa în „Vulcanul” din Bănie. 

ADVERTISEMENT


Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. În același timp, continuăm campania prin care alb-albaștrii construiesc tradiția cu abonament din tată-n fiu”.

Universitatea Craiova revine astfel pe propriul stadion după mai bine de o lună și jumătate, timp în care arena a fost ocupată de festivalul „IntentCity”.

ADVERTISEMENT

Olguța Vasilescu a promis că gazonul de pe „Ion Oblemenco” va fi gata la timp pentru derby-ul cu FCSB

Primăria Craiova s-a mobilizat pentru a schimba în timp record gazonul, afectat după festivalul „IntentCity”.

Și autoritățile au reușit să ducă la capăt misiunea, după ce pe „Ion Oblemenco” s-a lucrat și câte zece ore pe zi, pentru ca lucrările la suprafața de joc să fie finalizate până la partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Universitatea Craiova nu a pierdut niciun meci din cele jucate la Drobeta Turnu-Severin. „Leii” au câștigat toate cele trei meciuri în campionat și a făcut un egal în Conference League cu Hapoel Beer Sheva.

Derby-ul dintre Universitatea Craiova – FCSB ar putea avea parte de un stadion plin

Stadionul „Ion Oblemenco” are o capacite de 30.893 de locuri, cu mult peste stadionul din Severin, iar acesta ar putea fi un avantaj important pentru jucătorii lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Astfel, se așteaptă ca Universitatea Craiova să aibă parte de un stadion plin, la primul meci de la revenirea la Craiova după patru meciuri.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT