Life

Anunț despre al doilea sezon Squid Game, făcut de creatorul celebrului serial: “Aproape că nu avem de ales”

Hwang Dong-hyuk, producătorul coreean al serialului Squid Game, a făcut o dezvăluire importantă despre cel de-al doilea sezon care este așteptat de fanii din lumea întreagă.
05.04.2022 | 10:59
Anunt despre al doilea sezon Squid Game facut de creatorul celebrului serial Aproape ca nu avem de ales
ADVERTISEMENT

Creatorul și scenaristul în vârstă de 50 de ani are planuri uriașe pentru pelicula care se anunță a fi una controversată. Producătorul sud-coreean a declarat că cel de-al doilea sezon este în lucru și aduce momente surpriză.

Squid Game, la al doilea sezon. Ce a anunțat producătorul serialului

Al doilea sezon din Squid Game a fost confirmat încă de la finalul anului trecut de Dong-hyuk, chiar dacă nu a fost stabilită nicio cronologie pentru producție. Serialul este recunoscut pentru scenele înspăimântătoare, care i-au făcut pe oameni să-și ferească privirea.

ADVERTISEMENT

„A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru al doilea sezon, așa că aproape că nu avem de ales” a spus producătorul pentru Associated Press toamna trecută, scrie nypost.com.

„Da, voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent”, a mai adăugat Dong-hyuk.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, producătorul a mai adăugat că personajul principal din primul sezon Seong Gi-hun, interpretat de actorul Lee Jung-jae, se va întoarce la filmări și va face ceva pentru lume.

Serialul s-a clasat pe locul 1 în zeci de țări, iar fanii dramei au etichetat filmul ca fiind plină de „violență excesivă”. Producția a fost premiată de curând.

ADVERTISEMENT

Producătorul Squid Game, gata de o altă producție controversată: ”Va fi mai violentă”

Squid Game s-a dovedit șocant pentru mulți oameni, însă acum creatorul său plănuiește ceva și mai rău.
Hwang Dong-hyuk lucrează la ceva mult mai sinistru pentru următorul său proiect, un film care se va numi Killing Old People Club sau K.O. Club, bazat pe un roman scris de Umberto Eco.

„Va fi mai violent decât Squid Game”, a declarat Dong-hyuk în timpul unui eveniment desfășurat pe piața internațională de televiziune din Franța.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta a scris deja la scenariul următoarei sale producții, care se așteaptă să fie „un alt film controversat”. În prezent, scenaristul susține că are 25 de pagini pentru pelicula care nu se știe când va apărea.

ADVERTISEMENT
Tags: