Fotbal intern

I se clatină scaunul lui Rednic după CFR Cluj – Viitorul 2-1? „Responsabilitatea ne-o asumăm în grup”

04.02.2021 | 23:00
ADVERTISEMENT

Viitorul Constanța a pierdut cu 1-2 partida din etapa a 21-a a Ligii 1, disputată pe terenul campioanei CFR Cluj. Gică Popescu a anunțat că postul lui Mircea Rednic nu este în pericol.

Antrenorul echipei care a câștigat campionatul în 2017 nu a putut sta pe bancă la meciul din Gruia, fiind bolnav de coronavirus. Locul său a fost luat de Cătălin Anghel.

ADVERTISEMENT

Deși a reușit să egaleze în startul reprizei secunde, prin Dobrosalvevici, Viitorul Constanța a pierdut după golul marcat de Hoban în ultimul minut al prelungirilor partidei.

Anunț despre Mircea Rednic, după CFR Cluj – Viitorul 2-1: „Dacă îmi spunea cineva că vom fi aici, credeam că glumește”

Președintele clubului dobrogean, Gică Popescu, s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut din nou puncte în prelungiri, după ce fusese egalată și de Sepsi Sfântu Gheorghe, tot în ultimele momente ale partidei.

ADVERTISEMENT

„E frustrant să pierdem din nou puncte în minutul 92. Probabil ar trebui să fim mult mai atenți, deși am întâlnit o echipă experimentată. Nu am reușit să ținem de rezultat până la final. CFR, în afară de cele două goluri, nu a avut ocazii de poartă.

A fost un meci de bătaie, un meci greu pe un teren greu. Sper că de luni să începem să câștigăm. Sunt din ce în ce mai puține meciuri și la fel și punctele. Ganea a făcut un meci bun, nu a avut multe reușite, dar s-a descurcat bine. Nu suntem mulțumiți de întregul campionat pe care l-am făcut.

ADVERTISEMENT

Avem prea multe egaluri. Dacă îmi spunea cineva că avem înainte cu 10 etape de finalul campionatului atât de puține puncte, credeam că glumește”, a spus Gică Popescu după meci, la Digisport.

Gică Popescu a vorbit și despre viitorul antrenorului Mircea Rednic. Președintele clubului patronat de Gică Hagi susține că vina pentru situația formației sale nu îi aparține doar antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Noi nu ne delimităm de antrenor, am făcut și lucruri bune și mai puține lucruri bune. Responsabilitatea ne-o asumăm în grup. Încercăm să o scoatem la capăt și să intrăm în play-off”, a mai spus Popescu.

Cătălin Anghel, dezamăgire totală: „Trebuie să avem mai mult curaj”

Play-off-ul rămâne obiectivul declarat al constănțenilor, deși înfrângerea cu CFR Cluj complică mult calculele pentru Viitorul. Constănțenii sunt pe locul 9 la egalitate de puncte cu Dinamo și Gaz Metan Mediaș și la 5 puncte în spatele Academicii Clinceni, echipa de pe locul 6.

„E dezamăgitor că am primit gol în ultima fază. Noi comitem niște greșeli, pe care trebuie să le rezolvăm. Trebuie să jucăm un fotbal mult mai bun pentru a începe să facem puncte. Tot ce strângem acum, dezamăgire sau furie trebuie să le punem în practică pentru următorul meci.

Trebuie să avem mai mult curaj, să jucăm cu mai multă încredere, să pasăm mai mult pe jos și să șutăm mai mult la poartă. Remizele nu te ajută să mergi în play-off, trebuie să câștigăm”, a spus Anghel la finalul partidei cu CFR.

ADVERTISEMENT