Fotbal intern

Anunț despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB: ”Lucrurile sunt clare! El ar trebui să fie noul antrenor”

15.09.2020 | 16:26
Anunt despre revenirea lui Laurentiu Reghecampf la FCSB Lucrurile sunt clare El ar trebui sa fie noul antrenor
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, consideră că revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB ar fi cea mai bună decizie.

Fostul tehnician al ”roș-albaștrilor” nu a exclus posibilitatea de a se întoarce la clubul alături de care a reușit să cucerească două titluri de campion al României, ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Până atunci, finanțatorul Gigi Becali l-a adus ca principal pe Toni Petrea și pe Thomas Neubert ca preparator fizic, cei doi lucrând în ultima perioadă cu Reghecampf.

Pregătește FCSB revenirea lui Laurențiu Reghecampf?

”E posibil ca Reghecampf să se întoarcă în iarnă la FCSB, mai ales dacă rezultatele nu vor fi cele dorite. În Arabia Saudită s-a întrerupt campionatul din cauza unor cazuri de Covid, au amânat începerea până în luna octombrie”, a declarat Rădoi despre o revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB.

ADVERTISEMENT

”E posibil ca Reghecampf să vină, deja o parte din staff e aici. Lucrurile sunt clare, el ar trebui să fie noul antrenor în cazul în care Petrea va fi schimbat. Pobabil că Petrea va reveni din nou secund. Reghecampf a confirmat la FCSB, a dus echipa în cupele europene și pare alegerea cea mai potrivită”, a spus selecționerul la Pro X.

Mirel Rădoi a încercat să explice și ieșirea din viața publică a patronului Gigi Becali: ”Nu am mai discutat cu el. Și dacă discutăm, inevitabil ajungem la fotbal, iar acolo… Eu mă gândesc la asta, echipa a început foarte bine, trei rezultate cu 3-0, o calificare. Eu cred că și-a dat seama că echipa e pe drumul cel bun și nu mai au nevoie de prezența lui”.

ADVERTISEMENT

Apoi, selecționerul a vorbit despre jocul cu Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League: ”E un joc dificil cu Backa Topola, chiar dacă echipa din Serbia a pierdut ultimele două partide. E greu să joci împotriva lor.

E o nație pe care o știm, indiferent de rezultat, tratează la fel partida. Cu atât mai mult, fără antrenor, fără jucator, nu mai e nici Momcilovic. Să vedem cine va juca acolo, probabil va fi activat din nou Ovidiu Popescu. Sau Briceag.

ADVERTISEMENT

Mie Briceag mi-a plăcut fundaș central, dar cum era folosit de Mangia, în sistemul cu 5. În 4 e foarte greu, pentru că nu mai ai pe nimeni în spate și trebuie să te sincronizezi foarte bine. El este și un jucător ofensiv și atunci zona aia va rămâne mereu liberă”.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 8,00 este cota pentru „sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT