Sport

Anunț despre situația lui Toni Petrea chiar înainte de CFR Cluj – FCSB. „Va fi doar decizia lui dacă va accepta!”

MM Stoica a făcut un anunț despre situația lui Toni Petrea la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, negând o înțelegere între Marius Croitoru și Gigi Becali.
14.04.2022 | 23:07
Anunt despre situatia lui Toni Petrea chiar inainte de CFR Cluj  FCSB Va fi doar decizia lui daca va accepta
Anunț despre situația lui Toni Petrea chiar înainte de CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a precizat că decizia privind viitorul lui Toni Petrea la FCSB îi aparține chiar antrenorului.

Anunț despre situația lui Toni Petrea chiar înainte de CFR Cluj – FCSB

MM Stoica a lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB, mărturisind că patronul Gigi Becali și-l dorește în continuare pe tehnician, fiind mulțumit de felul în care evoluează echipa sub comanda lui.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a explicat faptul că nu vrea să facă nicio schimbare la nivelul băncii tehnice, ținând cont că echipa are în continuare șanse la titlu.

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea și acum și după meciul cu CFR sau la vară. Gigi nu vrea să-l dea afară, e mulțumit de el.

ADVERTISEMENT

Va fi decizia lui, exact cum a fost anul trecut. Noi suntem mulțumiți de cum joacă echipa de când a venit, mai puțin de partida cu Farul, când am fost dominați, nu știam ce-i cu noi.

Aaa, că mi-am amintit. Dumitru Dragomir a spus că Marius Croitoru negociază un contract cu FCSB. Nu e adevărat, nu negociază nimeni cu nimeni, nu a auzit bine.

ADVERTISEMENT

Clubul îi va prelungi contractul lui Toni Petrea, va fi decizia lui dacă va accepta. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Toni Petrea a avut și o discuție cu liderii Peluzei Nord, care amenințaseră că-l vor huidui la fiecare meci, iar Gheorghe Mustață a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce își dorește de la antrenor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre alegerile FRF

Mihai Stoica a vorbit și despre alegerile președintelui Federației Române de Fotbal, unde Răzvan Burleanu a fost unicul candidat, iar managerul FCSB-ului a dezvăluit că nu a fost niciodată interesat de alegerile FRF.

„Vrei să-ți spun ceva? Eu nu am știut că sunt alegeri în acea zi. Nu am fost niciodată interesat de cine conduce FRF-ul”, a mai spus Mihai Stoica.

Răzvan Burleanu a fost unicul candidat pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal, votat în unanimitate la alegeri.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT