Fotbal international

Anunț despre viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Victor Becali lămurește situația dacă Parma retrogradează

01.05.2021 | 15:52
Anunt despre viitorul lui Dennis Man si Valentin Mihaila Victor Becali lamureste situatia daca Parma retrogradeaza
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al echipei FCSB, Geraldo Alves, a vorbit despre viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă și este convins că cei doi vor rămâne la Parma chiar dacă formația va retrograda în Serie B.


Man și Mihăilă nu vor pleca pe bani puțin

UPDATE, 1 mai, ora 15:53 / Impresarul Victor Becali a anunțat că jucătorii Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au nicio clauză în contract dacă Parma va retrograda în Serie B și nu pot pleca decât cu acordul clubului.

ADVERTISEMENT

”Nu există nicio clauză prin care Valentin Mihăilă sau Dennis Man să poată pleca de la Parma, pentru o anumită sumă, în cazul în care echipa va retrograda. Așa cum nu există vreo clauză să li se scadă salariile. Da, ei vor avea aceleași contracte, așa că lucrurile sunt clare în privința lor.

Clubul a investit mult în ei și nu se pune problema să plece pe bani puțini. Dacă vor exista oferte care să fie pe placul Parmei, atunci se poate lua în calcul un viitor transfer. Repet, doar cu acordul celor de la Parma, dar este devreme să discutăm acum despre acest lucru”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 29 aprilie, ora 10:23

Cei doi internaționali români au oferte de la câteva formații de top din Italia, însă se pare că patronul american Kyle Krausevrea să-i păstreze și să forțeze o revenire imediată în Serie A.

Din nefericire, fostul jucător de la FCSB s-a accidentat în partida cu Crotone și a devenit indisponibil pentru restul sezonului.

ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă au viitorul asigurat la Parma

În ciuda situației dificile din clasament, Geraldo Alves a dezvăluit că a stat de vorbă cu fratele său, Bruno Alves, legitimat și el la formația din Serie A, și acesta i-a transmis că viitorul românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă este legat de Parma.

”Eu îi văd, fiind jucători tineri, să revină în Serie A tot cu Parma. Nu cred că o să lase să plece jucătorii tineri așa de ușor. Sunt jucători foarte buni, Mihăilă s-a adaptat foarte bine, a avut probleme cu accidentarea, dar s-a adaptat foarte bine”, a declarat Geraldo Alves pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

”Dennis Man nu a avut foarte mult timp, a fost băgat pe teren după două, trei zile, dar a revenit cu goluri. Au prins echipa într-o conjunctură foarte proastă. Are multă calitate în ultima treime a terenului. Se descurcă, driblează, dă bine la poarta”, a mai spus fostul fundaș.

Man și Mihăilă ar putea fi antrenați de Răzvan Lucescu

”Am remarcat viteza lui Mihăilă, fiind un jucător foarte important, Dennis Man e mai mult pe combinații, dar la Parma are probleme pentru că cei de acolo stau foarte puțin timp în terenul advers, se bazează mai mult pe contraatac”, a încheiat Geraldo Alves.

În ultima perioadă s-a scris tot mai mult că patronul american Kyle Krause se pregătește să-l demită pe antrenorul Roberto D’Aversa, iar unul dintre principalii favoriți la preluarea echipei este Răzvan Lucescu.

Tehnicianul român a afirmat că nu a avut niciun contact cu vreun angajat al clubului parmegian, dar a precizat că visul oricărui antrenor este să ajungă în Italia, deoarece acolo există cea mai bună pregătire.

ADVERTISEMENT