Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț din culisele FCSB în direct la Fanatik SuperLiga. Ce se întâmplă “de câteva etape bune” cu echipa lui Gigi Becali. Video

Dezvăluiri din culisele FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA. Ce se întâmplă diferit de câteva etape la echipa finanțată de Gigi Becali.
18.05.2023 | 21:35
Anunt din culisele FCSB in direct la Fanatik SuperLiga Ce se intampla de cateva etape bune cu echipa lui Gigi Becali Video
Anunț din culisele FCSB. Ce s-a întâmplat la echipa lui Gigi Becali în ultimele etape. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB este aproape să pună din nou pe mâna pe titlu în România după o pauză de 8 ani. Echipa antrenată de Elias Charalambous are șansa să treacă pe primul loc cu o victorie în fața liderului Farul, duminică, 21 mai, de la ora 21:00 în penultima rundă din play-off.

Anunț din culisele FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Gigi Becali nu se mai bagă”

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că finanțatorul este cel care ia deciziile, inclusiv de ordin tactic, la FCSB. Totuși, Ilie Poenaru, dorit în trecut de latifundiarul din Pipera pe banca tehnică a roș-albaștrilor, a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA că patronul nu se mai bagă peste staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

„Din ce știu și cu cine am mai vorbit sunt multe etape de când domnul Gigi Becali nu se mai bagă. N-a mai dat un telefon și nu s-a mai băgat. I-a lăsat să facă ce au considerat ei”, a dezvăluit Ilie Poenaru.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ulterior, fostul antrenor al celor de la UTA Arad a mărturisit diferența dintre Farul și FCSB la nivelul conducerii. Fostul fotbalist a precizat că Gică Hagi are răbdare mai multă pe banca „marinarilor”, în timp ce echipa roș-albastră se află în permanență sub presiune.

ADVERTISEMENT

„La FCSB e foarte mare presiunea. Trebuie să-ți iasă lucrurile acum”

„Gică Hagi are răbdare mult mai multă decât ce se întâmplă FCSB. E normalitate. Normal că trebuie să ai răbdare cu antrenorii, cu jucătorii pentru că nu poți dintr-odată. La FCSB e presiunea foarte mare. Trebuie să faci lucrurile acum și să îți iasă acum dacă nu, asta e.

Pentru că nu a mai câștigat de mult timp campionatul și îți dai seama că dorința e atât de mare. (n.r. campionatul) Ar fi minunat să se decidă fără vreo intervenție a arbitrului, fără VAR. Să fie un meci curat”, a mai spus Ilie Poenaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, fostul fotbalist al Stelei, a remarcat capacitatea lui Gică Hagi de a revitaliza jucătorii care nu au impresionat în tricoul altor echipe. Specialistul FANATIK SUPERLIGA i-a dat exemplu pe Dragoș Nedelcu, Denis Alibec și Ionuț Larie, trecuți de-a lungul carierei și pe la echipa lui Becali.

„Jucătorii pe care i-a avut, i-a dat afară. Nedelcu a fost la FCSB, l-au dat afară, l-a luat Gică Hagi și l-a recondiționat. Alibec, la fel. Larie l-a făcut căpitan de echipă. Gică Hagi ia jucători refuzați de alții și îi recondiționează și se bate la campionat. Cu jumate din bugetul pe care îl au celelalte echipe”, a mărturisit Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Veste bună pentru Gică Hagi înaintea confruntării cu FCSB: „Sunt speranţe să îl avem în teren!”

Fără Denis Alibec și Mihai Popescu pentru meciul cu FCSB, Farul a primit și o veste bună. Ciprian Marica a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Tudor Băluță ar putea fi pe teren la derby-ul de titlu cu echipa finanțată de Gigi Becali.

„Alibec ne va lipsi, era un pilon important. Să nu uităm că jucăm cu Louis Munteanu, de 20 de ani, cu Mazilu, care are 17 ani. Clar că experienţa lui Alibec era importantă în angrenajul echipei. Sperăm să îl avem pe Larie, un pion important în defensivă.

Sperăm că Băluţă, avem veşti din ce în ce mai bune, să ne ajute. Înţelegem că recuperarea decurge mai bine decât ne aşteptam. Sunt speranţe să îl avem pe teren”, a declarat Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT