Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț fabulos pentru fanii lui Dinamo înaintea primului meci din play-off-ul Ligii 2: „Și-a prelungit contractul cu doi ani!”. Video Exclusiv

Anunț extraordinar pentru suporterii dinamoviști înaintea primei partide din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor împotriva Gloriei Buzău.
17.03.2023 | 15:28
Anunt fabulos pentru fanii lui Dinamo inaintea primului meci din playofful Ligii 2 Sia prelungit contractul cu doi ani Video Exclusiv
Anunț fabulos pentru fanii lui Dinamo înainte meciului cu Gloria Buzău din play-off-ul ligii secunde. Ovidiu Burcă și-a prelungit contractul pentru încă doi ani. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au primit o veste fabuloasă chiar înaintea partidei cu Gloria Buzău, prima din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor. Vlad Iacob a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul pentru încă doi ani după ce clubul din Ștefan cel Mare s-a calificat în play-off.

Anunț fabulos pentru suporterii lui Dinamo înaintea primului meci din play-off-ul ligii secunde: „Lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul pentru încă doi ani”

Dinamo s-a calificat în play-off-ul ligii secunde și va deschide seria meciurilor din lupta pentru promovarea în SuperLiga contra Gloriei Buzău, duminică, 19 martie, de la ora 12:00. Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Ovidiu Burcă și-a prelungit contractul până în vara lui 2025 odată cu accederea în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ovidiu Burcă nu a vrut să plece. Lui i s-a prelungit contractul odată cu calificarea în play-off. Este o veste foarte bună pentru suporteri în exclusivitate. Lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul odată cu accederea în play-off pentru încă doi ani”, a dezvăluit Vlad Iacob, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Oficialul „câinilor” a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului pe care l-a numit în vară pe banca tehnică a lui Dinamo, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. „Ovidiu Burcă merita chiar dacă nu ne-am fi calificat în play-off pentru ceea ce a reușit să realizeze la Dinamo în niște condiții extraordinar de dificile, pentru dedicarea pe care a arătat-o, pentru profesionalism, pentru faptul că a reușit să integreze toți jucătorii străini”, a declarat Vlad Iacob, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob a comentat incidentul dintre Ovidiu Burcă și Vali Lazăr: „M-a înfuriat gestul lui”

Valentin Lazăr, fostul căpitan al „alb-roșiilor”, a plecat de la Dinamo după mai multe episoade tensionate pe care le-a disputat cu Ovidiu Burcă. Jucătorul lui CS Păulești a ales să se răzbune într-un amical cu Dinamo când a aruncat cu două perechi de chiloți de damă spre Ovidiu Burcă.

„M-a deranjat profund acel gest al lui Lazăr. Eu consider că aceste gesturi nu au ce căuta pe un teren de fotbal. Am văzut că mai sunt alți oameni care fac referiri în continuare la astfel de episoade, eu nu o să mă cobor la nivelul de a le răspunde la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Sunt literalmente suburbane. M-a înfuriat, noi am făcut tot ceea ce ținea de club. Am sesizat Comisia de Disciplină”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ovidiu Burcă a fost deranjat de gestul lui Vali Lazăr: „Cine nu ar fi?”

„Ovidiu Burcă a fost deranjat în acel moment cu siguranță. Cine nu ar fi deranjat? Am discutat împreună și am decis că nu este cazul să ne coborâm la un asemenea nivel. Indiferent de la cine ar fi venit nu face cinste fotbalului în general.

ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo a făcut demersurile, cazul a fost soluționat, nu mai vreau să discutăm despre asta”, a mai spus Vlad Iacob, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Înaintea primului meci din play-off-ul ligii secunde, Dinamo a primit o altă veste importantă.

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Gabriel Glăvan, un om cu experienţă la mai multe cluburi din SuperLiga, printre care UTA Arad sau Universitatea Craiova, dar şi la FRF, acolo unde a fost scouter şi analist, va fi noul directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT