ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Becali îl vrea la echipă!” Gigi a comandat un nou transfer

UPDATE 20.40: Steaua este foarte aproape să ajungă la un acord cu Bokila. Argăseală a explicat care este stadiul negocierilor şi că jucătorul a fost cerut de Gigi Becali. ...
Autor: Răzvan Scarlat | 22.08.2014 | 20:40

UPDATE 20.40: Steaua este foarte aproape să ajungă la un acord cu Bokila. Argăseală a explicat care este stadiul negocierilor şi că jucătorul a fost cerut de Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

“Îl vrem pe Bokila, eventual poate se introduce şi clauza de împrumut în negocierile noastre, dacă nu este posibil să-l cumpăram. Jucatorii care sunt aduşi la Steaua trebuie să fi confirmat deja şi de aceea cumpărăm cel mai mult din campionatul nostru. Ne concentram pe Bokila, patronul nostru îl doreşte, iar noi îl cunoaştem foarte bine”, a spus Argăseală la Digisport.

…………………………………………………….

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea patronată de Gigi Becali este dispusă să plătească 1.5 milioane de euro în schimbul lui Jeremy Bokila.

ADVERTISEMENT

“Cu Bokila am avut discuţii, dar cei de la Terek solicită un preţ mare. Vor două milioane de euro. Dacă mai insităm cu negocierile, probabil vom ajunge la un numitor comun. Mîne (n.r.-azi)vor fi prezenţi la discuţii atît jucătorul, cît şi agentul. Bokila vrea la Steaua, nu a mai jucat de mult la Terek. Sînt multe forme de a-l aduce pe Bokila. Sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Dacă ne calificăm în grupe, am putea plăti 1.5 milioane în schimbul lui Bokila”, a spus Argăseală în exclusivitate la FANATIK SHOW.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!