Life

Anunț făcut de “insomniacul” Florin Busuioc. Vedeta Pro TV, veste mare pentru fani

Florin Busuioc pleacă în turneu cu spectacolul de teatru ”Insomniacii”. Piesa s-a mai jucat timp de trei luni înainte de pandemie. La 3 ani și jumătate de la infarct, actorul se simte pregătit să urce pe scenă.
10.04.2022 | 12:08
Anunt facut de insomniacul Florin Busuioc Vedeta Pro TV veste mare pentru fani
Florin Busuioc revine pe scenele de teatru. Sursa foto: arhiva personală/ProTV.
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc a trecut printr-o mare cumpănă în noiembrie 2018, iar în urma acestei întâmplări a renunțat de tot la țigări. Îndrăgitul prezentator al rubricii Vremea de la PRO TV a făcut infarct pe scenă, la Craiova, și a fost operat de urgență pentru montarea unui stent. La peste 3 ani și jumătate de la acest incident, actorul și-a reluat activitatea. Din 11 aprilie va pleca în primul turneu prin țară după încetarea restricțiilor, cu o piesă de teatru. Actorul se simte bine și este pregătit să urce pe scenă.

Florin Busuioc, în turneu cu piesa “Insomniacii”

Florin Busuioc revine pe scenă pe data de 11 aprilie cu un turneu al spectacolului ”Insomniacii”. Primul spectacol de teatru cu Busu va fi la Constanța și va avea loc la Centrul Cultural Jean Constantin. În pandemie, actorul nu a urcat prea mult pe scenă, piesa jucându-se de foarte puține ori.

ADVERTISEMENT

”Turneul cu ‘Insomniacii’ continuă. Pe data de 11 aprilie va fi un spectacol la Constanța, la Centrul Cultural Jean Constantin, la ora 20. După aceea, urmează pe 9 mai spectacolul la Brașov la sala Reduta, pe data de 16, la Galați și pe data de 23 mai, la Teatrul Național, sala Studio, la ora 17:30 și ora 20, am două spectacole.

În iunie, avem spectacol pe data de 6 la Iași, pe 20 iunie la București la Teatrul Național, sala Studio, ora 20 și pe 18 iulie avem la sala mare a Teatrului Național, din București, la ora 20, un spectacol cu ‘Insomniacii’ ”, a declarat Florin Busuioc, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Piesa s-a jucat doar trei luni înainte de pandemie

În formula aceasta, cu Florin Busuioc în distribuție, piesa „Insomniacii” s-a jucat doar timp de trei luni înainte de pandemie și foarte puțin până la ridicarea restricțiilor. Acum, lucrurile par să o ia pe un făgaș bun.

”S-a mai jucat. Eu n-am avut foarte multe spectacole, pentru că juca Leonid Doni înainte. Eu am avut vreo 4-5 spectacole înainte și acum, de la reluare, văd că lucrurile merg foarte bine”, susține Florin Busuioc, care a avut și COVID-19.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Florin Busuioc a mai urcat pe scenă în spectacolul „Weekend Comedy”, la Teatrul Reduta, din Brașov.

”Am avut un spectacol acum două săptămâni”

”Am jucat în ‘Weekend Comedy’, la Teatrul Reduta, din Brașov, am avut un spectacol acum două săptămâni. În piesa ‘Insomniacii’ joc de dinainte de pandemie, cu câteva luni”, mai spune Busu, care apare pe sticlă la PRO TV și aduce veștile despre vreme.

ADVERTISEMENT

Busu a jucat mai mult în filme străine decât în cele românești și ne-a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare lansarea producției „Secretul lui Zorillo” („The Dac Side of the Moon”). ”Lansarea filmului cu dacii este acum, în aprilie, și de abia aștept”, spune Florin Busuioc.

În 2018 a fost la un pas de moarte

Busu a dezvăluiri că marele său regret este că a fumat timp de 37 de ani și asta era să îl coste viața. Acum, actorul a renunțat la țigări. În noiembrie 2018, Florin Busuioc s-a simțit rău pe scenă. La finalul spectacolului Central Park, în care jucase, la Filarmonica Oltenia din Craiova, a spus că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a prăbușit.

Din fericire, medicii de pe Ambulanţă chemați la fața locului au reuşit să îl stabilizeze şi l-au transportat la spital. A fost clar că are nevoie de operaţie şi de montarea unui stent, dar șeful Clinicii de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară  nu răspundea la telefon.

În final a fost operat de un medic tânăr care i-a salvat viața vedetei de la PRO TV. La șase luni a fost operat din nou, de această dată la București, pentru montarea celui de-al doilea stent.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro a publicat notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro a publicat notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou...
Cu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe...
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu...
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta ”