ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Anunţ FULGERĂTOR: Ancelotti pleacă de la Real Madrid!

Presa din Spania anunţă o ipoteză-şoc: Carlo Ancelotti va pleca de la Real Madrid la sfîrşitul sezonului! La aflarea acestei veşti, jurnaliştii din Anglia au ”săpat” subiectul şi au...
Autor: Claudiu Melinte | 07.02.2014 | 11:16
Anunţ FULGERĂTOR: Ancelotti pleacă de la Real Madrid!

Presa din Spania anunţă o ipoteză-şoc: Carlo Ancelotti va pleca de la Real Madrid la sfîrşitul sezonului! La aflarea acestei veşti, jurnaliştii din Anglia au ”săpat” subiectul şi au aflat cine are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe tehnicianul italian. Mauricio Pochettino se pare că este pe lista de tehnicieni care ar putea să o pregătească pe Real Madrid din vară. Tehnicianul argentinian de 41 de ani a mai activat în Primera Division, la Espanyol, între 2009-2012.

ADVERTISEMENT

“Real Madrid e un club extraordinar şi niciodată nu poţi şti ce se va întîmpla în fotbal. Sînt sub contract încă două sezoane, dar un contract nu îţi poate garanta că vei rămâne la acel club. Poţi semna o înţelegere valabilă pe zece ani cu o echipă, dar poţi fi demis a doua zi sau poţi decide tu momentul plecării. Nu consider că un contract este esenţial atunci când primeşti o ofertă tentantă”, a declarat Pochettino pentru mirror.co.uk.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!