Life

Anunț important! Dan Negru, propus ca și candidat la Primăria Timișoarei. Reacția neașteptată a prezentatorului tv

22.09.2020 | 11:58
Anunt important Dan Negru propus ca si candidat la Primaria Timisoarei Reactia neasteptata a prezentatorului tv
ADVERTISEMENT

Dan Negru a făcut un anunț neașteptat pe Instagram, după ce i s-a propus să candideze la primăria Timișoarei, orașul de pe Bega în care a copilărit și a studiat Jurnalismul, dar și unde s-a format ca om.

Veste i-a luat prin surprindere pe fanii din mediul virtual, căci după ce a publicat mesajul pe rețelele de socializare, valul de reacții nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

De altfel, și comentariul prezentatorului tv a fost unul spumos, căci a mărturisit că nu se va dedica unei cariere în politică, cel puțin nu deocamdată.

Dan Negru, ofertat pentru postul de primar al Timișoarei

Într-o postare pe rețelele de socializare, prezentatorul tv a mărturisit că a fost propus pentru postul de primar al Timișoarei, însă susține că nu este pregătit pentru un astfel de post, chiar dacă este o persoană cunoscută, motiv pentru care i-a sfătuit pe cei care l-au ofertat să caute pe cineva care să aibă pregătire, nu notorietate.

ADVERTISEMENT

„Am trecut pe lângă țâdulele astea electorale. Acu, că a trecut, pot sa o spun : de vreo două ori mi s-a propus să candidez la Primărie în Timisoara ? Anu’ asta, iar… La început am crezut că e o glumă dintr-un show de-al meu, dar oamenii erau serioși și veneau de la niște partide de care auzisem până și eu, afon in politică.

Le-am spus tuturor că sunt nepriceput și că notorietatea din sondajele lor nu însemnă și pricepere in ce caută ei. Ne-am despărțit prieteni, de genul, “hai data viitoare…”, a scris prezentatorul tv pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a menționat și că foarte mulți români s-au înghesuit să se înscrie la alegerile din anul acesta, doar că aceștia, mulți dintre ei, nu au pregătire pentru postul de primar. Moderatorul tv a explicat și o întâmplare cu un șofer de transport în comun care avea studii, în timp ce practica cu totul alt loc de muncă față de cel pentru care a studiat, în timp ce mulți nepregătiți în domeniu ocupă funcții care n-ar trebui să le aparțină.

„ Un șofer de UBER mi-a povestit că a terminat SNSPA ( Școala Naționala de Studii Politice și Administrative) dar că face bani din UBER. Ăia care ar trebui sa fie politiceni sunt taximetriști și taximetriștii candidează ?

ADVERTISEMENT

256 mii de români candidează duminică! Un sfert de milion ! Statistic, stăm bine , toți candidează doar că in realitate e vai de cur…u’ nostru ? Grigore Moisil a explicat-o: “dacă pui o fesă pe o plită încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tau! ”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Fanii au reacționat după mesajul lui Dan Negru și i-au lăsat comentarii acide. Un fan a ținut să-și spună răspicat punctul de vedere. „De felul meu, sunt conservatoare țărănistă, ca alegere politica. Dar PNTCD e un partid infectat la rândul său cu tot felul de băieți care s-au descurcat în anii 90 pe spinarea celor mai puțin impulsivi.

În schimb, am votez cu USR, indiferent cine candidează, iar eu sunt din Zalău și nu sunt 100% mulțumită de candidați, dar votând USR votez – fară penali în funcții publice, votez accesul tinerilor în Parlament, altfel n-au loc, din cauza acelor mumii comuniste împăienjenite în scaunele politice, votez e dreptul meu civic, pentru care s-a murit în 89, pentru care s-au luptat strămoșii noștri și cu 100 de ani în urmă.

Și din 2014 încoace am dovedit de fiecare data putem face o schimbare. Dan Negru, postarea ta pare mai mult o instigare la stat acasă în ziua votului. Păcat!”, a scris o admiratoare pe internet.

ADVERTISEMENT