Sport

Anunț important după Zimbru Chișinău – FCSB 1-6: ”Am primit numărul 9, sunt viitorul atacant al echipei”

FCSB și-a găsit noul om de gol. Ianis Stoica a primit o veste excelentă înaintea noului sezon intern. Fotbalistul a primit tricoul cu numărul 9, cel pe care îl poartă de regulă atacanții de careu.
02.07.2022 | 23:23
Anunt important dupa Zimbru Chisinau  FCSB 16 Am primit numarul 9 sunt viitorul atacant al echipei
Ianis Stoica este noul atacant de careu al vicecampioanei FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica este noul ”vârf” la vicecampioanei FCSB. Fotbalistul a primit tricoul cu numărul 9, iar oficialii roș-albaștrilor au așteptări mari de la tânărul de 19 ani.

Ianis Stoica: ”Sper să îmi ajut echipa să câștigăm campionatul”

FCSB bate tot în amicale. Iar Ianis Stoica și-a trecut numele pe lista marcatorilor în jocurile test pe care roș-albaștrii le-au disputat în această vară.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul pe care Gigi Becali l-a interzis în echipă, în această primăvară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, i-a convins pe oficialii vicecampioanei că merită să i se acorde mai multă încredere.

Stoica a marcat câte un gol în ambele amicale din această perioadă, cu FC Sfântul Gheorghe și cu Zimbru Chișinău și este decis să profite la maximum de noul lui statut.

ADVERTISEMENT

”Important este să înscrie, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei.

Sper să îmi ajut cât mai mult echipa și să câștigăm campionatul”, a spus Ianis Stoica, după victoria de la Chișinău 6-1 cu Zimbru.

ADVERTISEMENT

Acesta a explicat și avalanșa de goluri, câte șase, în fiecare meci pe care echipa lui le-a susținut în ultimele zile.

”Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem toată încrederea. Suntem un grup, nu suntem individualiști, s-a văzut și astăzi că suntem o echipă”, a adăugat Stoica.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica, între cei mai buni marcatori U20 din lume

Atacantul echipei FCSB a fost inclus în această primăvară în topul celor mai buni marcatori sub 20 de ani din lume, alături de coechipierul lui Octavian Popescu.

De altfel, talentul lui Stoica l-a determinat pe patronul Gigi Becali să-i fixeze o clauză de reziliere extraterestră, în valoare de 500 de milioane de euro.

Chiar dacă evoluțiile lui au fost oscilante în sezonul precedent, Ianis a contabilizat 34 de meciuri în toate competițiile în tricoul roș-albastru. A marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decisive pentru colegii lui de echipă.

1.000.000 de euro este cota lui Ianis Stoica, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT