News

Anunț important pentru bucureșteni. Micii de la Obor se vor scumpi de la 1 septembrie. Cât va costa unul singur

Anunț important pentru bucureșteni. Micii de la Obor se vor scumpi începând de mâine, 1 septembrie. Află care va fi prețul unui mic.
31.08.2021 | 18:10
Anunt important pentru bucuresteni Micii de la Obor se vor scumpi de la 1 septembrie Cat va costa unul singur
Anunț important pentru bucureșteni. Micii de la Obor se vor scumpi de la 1 septembrie. Cât va costa unul singur. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunț important pentru bucureșteni, care sunt nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a mânca cei mai buni mici de la Obor. Comercianții din Piața Obor au anunțat că micii se vor scumpi începând de mâine, 1 septembrie.

În ultima perioadă au avut loc scumpiri la produsele alimentare, iar celebrii mici din Obor nu sunt scutiți. De mâine, prețul unui mic va fi de 4 lei în loc de 3 lei.

ADVERTISEMENT

Anunț important pentru bucureșteni. Micii de la Obor se vor scumpi de la 1 septembrie

Comercianții din Piața Obor au făcut un anunț important pentru bucureșteni. Cei mai buni mici din această zonă se vor scumpi cu 30%. Cei care vor să să consume acest preparat vor scoate din buzunar 4 lei și nu 3 pentru un mic, așa cum a fost până acum.

Scumpirile alimentelor din ultima perioadă a afectat și prețul micilor din Piața Obor. Anunțul a fost afișat la intrarea locației din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Datorită scumpirilor din ultima vreme ne vedem obligați ca de la 1 septembrie să ridicăm prețul micului la 4 ron. Mulțumim de înțelegere, să auzim de bine”, este mesajul afișat de comercianții Pieței Obor, potrivit Antena 3.

Patronul terasei de la Obor a declarat că s-au vândut foarte multe porții de mici în timpul pandemiei. În plus, cei care s-au vaccinat anti-COVID au primit o porție gratis. 

ADVERTISEMENT

„Cei mai mulți mici am vândut în pandemie. De 1 mai, am dat 7.500 de mici. A fost o nebunie. A fost o adevărată nebunie”, a declarat Adrian Rebenciuc.

Micii din Obor au devenit cunoscuți în presa internațională

Micii din Obor nu sunt apreciați doar de bucureștenii care trec pragul celebrei terase. Acest preparat este foarte căutat de români atunci când vin în Capitală, însă de curând a ajuns un subiect de interes și pentru presa internațională.

ADVERTISEMENT

Jurnalista Susanne Fowler a făcut o vizită în București și a luat masa la terasa din Obor, unde a gustat cei mai buni mici. Aceasta a povestit despre experiența ei și în cadrul unui articol al publicației The New York Times.

„Am sărit în metroul rapid şi deloc scump spre Obor, unde am făcut o plimbare prin piaţa de fructe şi legume.

Apoi m-am aşezat la un picnic la Terasa Obor pentru o porţie de mici, pâine şi muştar picant”, a povestit jurnalista pentru The New York Times, în 2018.

ADVERTISEMENT