Life

Anunț important pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! Kanal D a luat decizia

Veste majoră pentru pasionații de modă și stil. Emisiunea Bravo, ai stil, difuzată timp de 7 sezoane la Kanal D, a luat o hotărâre.
14.11.2022 | 16:11
Anunt important pentru fanii emisiunii Bravo ai stil Kanal D a luat decizia
Veste majoră pentru pasionații de modă și stil. Emisiunea Bravo, ai stil se întoarce. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Anunț important pentru fanii emisiunii prezentate de Ilinca Vandici! Postul de televiziune turcesc a luat decizia după ce ultimele sezoane au cunoscut un succes uriaș în rândul tinerelor care vor să fie în pas cu moda.

Veste majoră pentru pasionații de modă și stil. Emisiunea Bravo, ai stil, hotărâre

Bravo, ai stil revine pe micile ecrane. Vestea a fost dată de Kanal D, care a transmis că în momentul de față s-a dat start castingului. Noi concurente sunt așteptate să-și arate stilul vestimentar și ținutele din garderobă.

ADVERTISEMENT

Fetele care doresc să primească sfaturi utile despre stil și atitudine, dar și despre alte lucruri din domeniul modei și nu numai se pot înscrie acum în sezonul cu numărul 8, care se va difuza pe sticlă cât de curând.

Data exactă va fi anunțată pe site-urile oficiale ale emisiunii, dar și pe cel al postului de televiziune turcesc, anunță kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci, cei trei jurați de la Kanal D, sunt pregătiți pentru defilările concurentelor. Bravo, ai stil este un show care inspiră și care s-a impus ca un trendsetter pe parcursul celor 7 sezoane.

În perioada imediat următoare se anunță o adevărată călătorie transformaţională pentru concurente, asta pentru că emisiunea moderată de Ilinca Vandici este și o rampă de lansare.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil, o rampă de lansare pentru tinere

Cristina Dorobanţu, Silvia Popescu, Andreea Străvoiu, Rux şi Opulenţă (Ruxi), Iuliana Doroftei, Marisa Paloma, Larisa Udilă și Emily Burghelea sunt doar câteva dintre numele care au devenit cunoscute după Bravo, ai stil.

În momentul de față Andreea Străvoiu prezintă emisiunea de călătorie ROventura, în timp ce Cristina Dorobanțu a fost la cârma show-ului matrimonial Puterea Dragostei, iar acum se află la pupitrul știrilor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Emily Burghelea a fost asistentă la Acces Direct, de la Antena 1, după Bravo, ai stil, iar în ultima perioadă a moderat matinalul Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT