News

Anunţ important pentru toţi clienţii CEC Bank! Ce se întâmplă cu ratele

10.05.2019 | 10:05
Anunt important pentru toti clientii CEC Bank Ce se intampla cu ratele

Anunț important pentru toți clienții CEC Bank. Conform unui comunicat de presă al băncii, gigantul a hotărât să introducă noul indice de referință în oferta de creditare. De asemenea, CEC Bank va lansa, în perioada 10 mai – 31 iulie, o campanie promoțională la creditele de refinanțare. În cadrul ei, clienții persoane fizice pot accesa credite cu o marjă de dobândă redusă cu 0,5 puncte procentuale comparativ cu valoarea standard.

Anunț important pentru clienții CEC Bank

„Ca urmare a intrării în vigoare, în data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr. 19/2019 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, CEC Bank a actualizat oferta de creditare prin introducerea noului indice IRCC (indice de referinţă pentru creditele consumatorilor) în modul de calcul al dobânzilor aferente creditelor supuse prevederilor OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. Banca menţine neschimbată marja fixă aplicată creditelor cu dobândă variabilă, transferând către clienţi avantajul reducerii valorii indicelui de referinţă”, se arată în documentul citat de agerpres.ro.

Revenind la campanie, de menționat este că CEC Bank continuă politica de susținere a clienților optimizându-le cheltuielile, ei având posibilitatea refinanțării integrale a creditelor în derulare, dar și posibilitatea suplimentării sumei acordate. „Prin lansarea acestei campanii promoţionale, CEC Bank continuă politica de susţinere a clienţilor persoane fizice şi de stimulare a creditării pe acest segment.

Anunţ important pentru toţi clienţii CEC Bank! Ce se întâmplă cu ratele
De asemenea, CEC Bank va lansa și o campanie promoțională la creditele de refinanțare
Sursa foto: hepta.ro

”Clienții își pot optimiza cheltuielile, având posibilitatea refinanțării integrale a creditelor în derulare”

Banca vine în întâmpinarea consumatorilor cu un produs de creditare acordat în condiţii avantajoase, utilizând noul indice de referinţă pentru creditele consumatorilor. Astfel, clienţii noştri îşi pot optimiza cheltuielile, având posibilitatea refinanţării integrale a creditelor aflate în derulare, precum şi posibilitatea suplimentării sumei acordate”, a explicat Laurențiu Mitrache, directorul general – președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Tags: