News

Anunț important pentru toți pensionarii. Ce a promis Marius Budăi, ministrul Muncii

Anunț important pentru toți pensionarii făcut de Marius Budăi. Ministrul Muncii a explicat că atât timp cât PSD e la guvernare nu vor exista înghețări sau tăieri
20.04.2022 | 20:42
Anunt important pentru toti pensionarii Ce a promis Marius Budai ministrul Muncii
ADVERTISEMENT

Marius Budăi, ministrul Muncii a făcut un anunț important pentru toți pensionarii. Acesta a explicat că intrarea PSD-ului la guvernare înseamnă un singur lucru.

Anunț pentru toți pensionarii

Întrebat ce îi răspunde unui pensionar care l-ar opri și l-ar întreba când îi mărește pensia, Marius Budăi nu a stat o clipă pe gânduri

ADVERTISEMENT

“Îi spun, cu un glas așa, mai mare, că în primul rând apreciez profesionalismul lui Radu Tudor care sub orice formă vrea această informație.

Și îi spun că atunci când vom avea să aibă încredere că prezența PSD la guvernare este garantul faptului că noi nu discutăm niciodată despre înghețări sau, ferească Dumnezeu, de tăieri de venituri, ci doar de cum să facem tot mai bine pentru oameni”, a spus Marius Budăi la Antena 3

ADVERTISEMENT

Marius Budăi a vorbit și despre criza pe care o traversează întreaga lume. Pensionarii din România sunt speriați de explozia prețurilor produselor alimentare

“Este exact ceea ce am gândit de când negociam intrarea la guvernare, dacă intrăm sau nu intrăm cu acel prim pachet social.

ADVERTISEMENT

Discutam atunci de explozia prețurilor din energie – iată că acum pe lângă toate relele pe care le mai aveam a mai venit și acest conflict armat de la granița noastră și s-a accentuat criza.

Iată că suntem în situația în care trebuie să impunem, practic, să punem în practică, al doilea pachet care de această dată să se adreseze categoriilor vulnerabile, dar în aceeași măsură și mediului de afaceri.

ADVERTISEMENT

Să oferim sprijin astfel încât să-și poată apăra locurile de muncă, pentru că eu cred că un loc de muncă este cea mai bună protecție socială”, a spus Marius Budăi, la “Punctul de întălnire”.

ADVERTISEMENT