News

Anunț important STB! Tramvaiul 41, suspendat o lună! Ce se întâmplă cu călătorii

28.03.2019 | 08:56
Anunt important STB Tramvaiul 41 suspendat o luna Ce se intampla cu calatorii

Societatea de Transporturi București(STB) a anuțat că tramvaiul 41 va fi suspendat o lună, vara aceasta, pentru finalizarea lucrărilor pe două mari șantiere de infrastructură din Capitală, care ar trebui să fie gata până în toamnă.

Anunț STB: tramvaiul 41 va fi suspendat o lună, vara aceasta

Este vorba despre Pasajul Ciurel, unde trebuie făcută traversarea Șoselei Virtuții, iar la Metroul din Drumul Taberei(Magistrala 5) trebuie construite mai multe căi de acces la stația Parc Drumul Taberei.  Despre acest aspect au vorbit surse din cadrul proiectului, pentru economica.net. „Acum se fac pregătiri pentru închiderea provizorie a circulaţiei tramvaielor, pentru plasarea tablierului peste Şoseaua Virtuţii. STB (Societatea de Transport București-n.r.)

va trebui să mai facă o deviere de circulaţie la Parc Drumul Taberei, pentru metrou. Încearcă să le coordoneze pe amândouă, să se facă în acelaşi timp închiderea de acolo şi cu devierea circulaţiei şi oprirea de aici, pentru creşterea siguranţei, pentru a evita orice accident”. Oprirea temporară a circulației tramvaiului urmează să fie aprobată în Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei.

Anunț important STB! Tramvaiul 41, suspendat o lună! Ce se întâmplă cu călătorii
Tramvaiul 41 va fi suspendat o lună, vara aceasta, pentru finalizarea lucrărilor pe două mari șantiere de infrastructură din Capitală

În perioada în care tramvaiul 41„ va si suspendat, se plasează și tabierul peste Virtuții și se fac lucrările necesare

„Devierea de la Parc Drumul Taberei se face în 10 – 20 de zile şi circulaţia se reia pe traseul deviat. În perioada asta se plasează şi tablierul peste Virtuţii şi se fac lucrările necesare, care ar dura cam o lună.

Anunț important STB! Tramvaiul 41, suspendat o lună! Ce se întâmplă cu călătorii
Este vorba despre Pasajul Ciurel, unde trebuie făcută traversarea Șoselei Virtuții, iar la Metroul din Drumul Taberei(Magistrala 5) trebuie construite mai multe căi de acces la stația Parc Drumul Taberei

Se speră ca treaba asta să fie facută în vară, să fie terminată până la sfârşitul lui august. De comun acord, RATB şi factorii implicaţi, constructorii cu Primăria, vor hotărî exact perioada”, conform sursei menționate mai sus.