Fotbal intern

Anunț incredibil făcut de Astra înaintea finalei Cupei României cu Viitorul. “Toată echipa e de vânzare!”

21.05.2019 | 13:09
Anunt incredibil facut de Astra inaintea finalei Cupei Romaniei cu Viitorul Toata echipa e de vanzare

Petre Buduru, președintele Comitetului Director al grupării Astra Giurgiu, a făcut un anunț incredibil înaintea finalei Cupei României cu FC Viitorul Constanța. Oficialul formației din Giurgiu susține că toți jucătorii antrenați de Costel Enache sunt de vânzare.

Anunț incredibil făcut de Astra înaintea finalei Cupei României cu Viitorul

Președintele Comitetului Director al Astrei Giurgiu a vorbit și despre posibilitatea ca Denis Alibec să plece de la formația finanțată de Ioan Niculae, iar acesta a anunțat că atacantul trebuie să fie vândut pentru ca Astra să poată să îi plătească lui Gigi Becali cei 1.000.000 de euro pe care îi datorează din perioada în care atacantul a revenit la formația din Girugiu.

“Noi trebuie să plătim suma de un milion de euro lui Gigi Becali pentru Alibec. I-am dat ocazia să se relanseze pentru că perioada de la Steaua nu a fost foarte bună pentru el. Asta era și ideea în momentul în care a venit. Alibec e de vânzare. Nu doar Alibec, ci toată echipa e de vânzare. În ultima perioadă am trăit din vânzarea de jucători. Este important ca el să facă pasul către o echipă la care să se încadreze și să nu pățească cum a pățit la Steaua”, a spus Petre Buduru pentru Pro X.

Denis Alibec în meciul Astra Giurgiu - Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu
Denis Alibec în meciul Astra Giurgiu – Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu

Denis Alibec a revenit la Astra în 2018

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu în luna iulie a anului 2018 și a semnat un contract valabil până în vara anului 2021. Atacantul a fost cedat de Gigi Becali la fosta campioană a României după ce acesta nu a dat randamentul așteptat la FCSB, formație pentru care a jucat în 42 de meciuri, a dat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive.

Gigi Becali l-a vândut pe Denis Alibec la Astra Giurgiu cu suma de 1.000.000 de euro, urmând ca patronul FCSB-ului să încaseze acești bani în momentul în care atacantul o să fie vândut de formația finanțată de Ioan Niculae. Latifundiarul din Pipera îl cumpărase pe Denis Alibec în ianuarie 2017 de la Astra cu suma de 2 milioane de euro.

  • “Finala (n.r. finala Cupei României) cred că va fi ultimul meu meci la Astra. În proporție de 80-90% va fi ultimul meci” – Denis Alibec.