Life

Anunț major pentru fanii Insula Iubirii. Ce spune Radu Vâlcan despre sezonul 7

Veste importantă pentru cei care urmăresc Insula Iubirii, reality show-ul de la Antena 1. Declarația lui Radu Vâlcan despre sezonul 7.
18.11.2022 | 16:02
Anunt major pentru fanii Insula Iubirii Ce spune Radu Valcan despre sezonul 7
Veste importantă pentru cei care urmăresc Insula Iubirii. Declarația lui Radu Vâlcan despre sezonul 7. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anunț major pentru fanii emisiunii unde îndrăgostiții își pot testa relația de dragoste. Ce spune soțul cântăreței Adela Popescu despre sezonul 7. Vedeta de la Antena 1 a oferit informații prețioase despre proiectul său.

Veste importantă pentru cei care urmăresc Insula Iubirii. Declarația lui Radu Vâlcan despre sezonul 7

Radu Vâlcan vine cu detalii despre Insula Iubirii, sezonul 7. Moderatorul de la Antena 1 a dat marea veste: filmările pentru sezonul 7 vor începe curând, prezentatorul fiind bucuros să facă parte din echipa show-ului.

ADVERTISEMENT

Soțul artistei Adela Popescu este mândru că reality show-ul a supraviețuit până acum, încă o dovadă în plus că este apreciat și urmărit într-un număr foarte mare de cei din fața micilor ecrane. În plus, vedeta spune că e foarte organizată pentru a putea filme ore întregi la rând.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect.

ADVERTISEMENT

Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte.

Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat Radu Vâlcan pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, pregătit pentru filmările din Thailanda

Radu Vâlcan este pregătit pentru filmările din Thailanda. Vedeta de la Antena 1 va pleca zilele acestea din România și va cunoaște concurenții care vor să-și testeze relația amoroasă la Insula Iubirii, sezonul 7.

Prezentatorul le promite telespectatorilor o mulțime de surprize. Totul se va desfășura în două resorturi exclusiviste din Phuket, care îi va găzdui pe tinerii care vor să afle dacă partenerii de viață le sunt fideli sau nu.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare insulă din Thailanda va sta mărturie participanților care nu vor duce lipsă de ispite și provocări.

ADVERTISEMENT