Fotbal international

Anunț neașteptat din Anglia. Ce suspendare va primi Ronaldo după ce a fost eliminat în Valencia – Juventus

20.09.2018 | 22:09
Anunț neașteptat din Anglia. Ce suspendare va primi Ronaldo după ce a fost eliminat în Valencia - Juventus
Ce suspendare va primi Ronaldo după ce a fost eliminat

Cristiano Ronaldo a fost eliminat pentru prima oară în cariera sa în UEFA Champions la partida Valencia – Juventus. Niciodată în 154 de meciuri nu se mai întâmplase ca starul portughez să vadă cartonașul roșu în această competiție. 

Nici pe reluări nu s-a putut vedea clar dacă Ronaldo l-a tras sau nu de păr pe Murillo, însă arbitrul partidei nu a stat pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu atacantului de la Juventus la semnalizarea asistentului de poartă.

Ce suspendare va primi Ronaldo după ce a fost eliminat

Conform regulamentului oficial UEFA, Cristiano Ronaldo ar trebui să primească minimum două etape de suspendare pentru fault fără minge, însă resa din Anglia anunță o veste surprinzătoare. Jurnaliștii britanici au aflat că Ronaldo va fi suspendat numai un meci, iar decizia ar fi fost luată deja de UEFA, un anunț oficial urmând a veni în câteva zile.

Astfel, Ronaldo va rata numai meciul cu Young Boys, ceea ce înseamnă că va fi pe teren în dubla cu Manchester United, clubul alături de care a câștigat primul său trofeu Champions League.

După cartonașul roșu primit, Ronaldo a început să plângă pe gazon și cu greu a mers spre vestiare. Portughezul intra în noul sezon de Champions League motivat la maximum, după ce Leo Messi reușise un hat-trick cu o seară mai devreme.

Ronaldo venea totodată după primele sale goluri înscrise în tricoul lui Juventus, ambele în partida de campionat cu Sassuolo, câștigată de torinezi cu 2-1. Pentru Juventus urmează acum două meciuri în campionat, cu Frosinone și cu Bologna, iar pe 2 octombrie este programat duelul de acasă cu Young Boys, pe care Cristiano îl va rata cu siguranță.

Juventus a câștigat cu 2-0 partida cu Valencia chiar și fără Ronaldo. Arbitrul le-a acordat ulterior torinezilor două penalty-uri, ambele transformate de Miralem Pjanic. Gazdele au ratat și ele un penalty la ultima fază a jocului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri