Sport

Anunț neașteptat din Spania. Real Madrid a renunțat la transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid încearcă de ceva vreme să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă în ultima perioadă au apărut zvonuri care susțin că ”galacticii” au cam făcut un pas înapoi.
09.11.2023 | 14:15
Anunt neasteptat din Spania Real Madrid a renuntat la transferul lui Kylian Mbappe
Real Madrid încearcă de ceva vreme să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă în ultima perioadă au apărut zvonuri care susțin că ”galacticii” au cam făcut un pas înapoi. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, conducerea clubului spaniol a dat un comunicat de presă în care a negat vehement faptul că ar fi început negocierile pentru aducerea atacantului francez pe Santiago Bernabeu.

A picat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Deși inițial s-a crezut că este doar o înștiințare laconică prin care să liniștească apele, se pare totuși că Real Madrid este tot mai tentată să renunțe la transferul superstarului Kylian Mbappe, al cărui contract cu PSG expiră la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Jesus Gallego a dezvăluit la postul de radio Cadena Ser că președintele Florentino Perez ar bate în retragere în ceea ce-l privește pe atacantul de 25 de ani, din cauza pretențiilor financiare pe care acesta le are și a faptului că dacă îi va da banii ceruți va strica atmosfera din vestiar.

În condițiile în care ar ajunge liber de contract la Real, Mbappe ar trebui să primească un salariu exorbitant, mult peste cel al jucătorilor din actualul lot. Iar pe lângă acești bani, francezul a cerut și o primă de instalare în jurul a 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Se pare că madrilenii nici nu se gândesc să atingă cifrele pe care Kylian Mbappe le încasează în acest moment de la PSG. Conform zvonurilor, el ar ajunge cu tot cu bonusuri la aproximativ 100 de milioane de euro.

De ce ar fi o eroare ca Real Madrid să nu-l ia pe Mbappe

”Real Madrid a văzut că modelul s-a schimbat și că în acest moment are doi jucători care vor fi vârfurile în următorii 7 ani. E vorba de Bellingham și Vinicius. Plătindu-l pe Mbappe de trei ori mai mult decât câștigă cei doi ar fi o greșeală. Multora nu le-ar pica bine”, a spus Jesus Gallego.

ADVERTISEMENT

În schimb, un alt jurnalist, Julio Pulido, consideră că Real Madrid ar face o greșeală uriașă dacă nu l-ar transfera în vara viitoare pe Kylian Mbappe din cauza costurilor financiare prea mari.

”Cred că este știrea anului acesta și a anului viitor. Cred sincer că Madridul greșește. A nu semna un jucător ca Mbappe din cauza banilor este o greșeală. Este o semnătură strategică, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și din punct de vedere al poziționării”, a afirmat acesta.

ADVERTISEMENT

Toate aceste informații privind retragerea lui Real Madrid din cursa pentru achiziționarea lui Kylian Mbappe sunt șocante, mai ales că președintele Ligii Spaniole, Javier Tebas, dăduse ca și făcută mutarea.

ADVERTISEMENT