ADVERTISEMENT
Sporturi

Anunț oficial al autorităților în cazul morţii lui Kobe Bryant! „Cercetările la locul accidentului reprezintă un coşmar logistic”

Autor: Alexandru Năstase | 27.01.2020 | 12:52
Anunț oficial al autorităților în cazul morţii lui Kobe Bryant! „Cercetările la locul accidentului reprezintă un coşmar logistic”
Kobe Bryant a încetat din viață după ce elicopterull în care se afla s-a prăbușit. Sursa foto - Ringo Chiu/ZUMA Wire/dpa

Anunț oficial al autorităților în cazul lui Kobe Bryant! Oamenii legii și agenții federali investighează prăbuşirea elicopterului în care şi-au pierdut viaţa nouă persoane, între care şi fostul baschetbalist Kobe Bryant.

ADVERTISEMENT

Anunț oficial al autorităților în cazul morţii lui Kobe Bryant!

Elicopterul s-a prăbuşit la Calabasas, în California, iar toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa.

“Este un coşmar logistic, în sensul că locul prăbuşirii nu este unul accesibil. Investigaţia poate fi un proces foarte extins”, a declarat şeriful din Los Angeles, Alex Villanueva.

„Un coșmar logistic”

Villanueva a mai spus că biroul său lucrează că Agenţia Naţională pentru SiguranţaTransporturilor şi cu Administraţia Federală a Aviaţiei pentru a determina cauza accidentului.

ADVERTISEMENT

Medicul legist Jonathan Lucas a declarat că examinarea cadavrelor ar putea dura câteva zile, “având în vedere condiţiile de la faţa locului”. “Facem tot ce putem pentru identificarea cadavrelor şi pentru a oferi un răspuns familiilor implicate”, a spus el.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

ADVERTISEMENT

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA.

Acesta a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!