Fotbal intern

Anunț oficial! Casa Pariurilor Liga 1 va fi inclusă în Fifa 20. Primele imagini. VIDEO

27.08.2019 | 15:59
Anunt oficial Casa Pariurilor Liga 1 va fi inclusa in Fifa 20 Primele imagini VIDEO

Fanii jocurilor video din România au primit astăzi o veste bună. Casa Pariurilor Liga 1 va fi inclusă în noul joc dezvoltat de EA Sports, Fifa 20, ce se va lansa la sfârșitul lunii septembrie. Astfel, toți jucătorii celor 14 echipe din primul eșalon al fotbalului românesc vor fi disponibili la… selecție! Fanii vor putea să-și ducă echipa preferată spre gloria din Champions League în “Modul Carieră,” sau să alcătuiască cel mai bun prim 11 din competiția internă și să dueleze cu alți jucători online în modalitatea “Ultimate Team”.

VEZI VIDEO: 

EA SPORTS urează bun venit Ligii I în FIFA 20!

Știm că ai așteptat acest moment pentru mult timp. Te vedeai deja jucând cu echipa ta preferată din campionatul intern, iar acum, visul va deveni realitate, în universul FIFA 20, unde jucătorii din Liga I te vor aștepta pe teren. Let the countdown begin! #Liga1 #FIFA20 #MadeRightHere #EASports #EARO

Gepostet von Electronic Arts Romania: People, Games & Careers am Dienstag, 27. August 2019

Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20

Casa Pariurilor Liga 1 va fi inclusă în Fifa 20, după ani de așteptare pentru fanii simulatoarelor de fotbal din România. Anunțul a fost făcut oficial și marți de la ora 16:30 va fi organizată o conferință de presă pentru prezentare.

Astfel, toate cele 14 loturi ale echipelor din primul eșalon vor putea fi folosite de către fani în moduri precum “Carieră”, în care jucătorul devine managerul general al clubului,  sau “Ultimate Team”, în care se poate realiza cel mai bun prim 11 din Casa Pariurilor Liga 1, pentru măsurarea forțelor cu jucători din toată lumea.

Anunțul oficial va fi făcut în cadrul unei conferințe de presă
Anunțul oficial va fi făcut în cadrul unei conferințe de presă

Juventus, marea absentă din Fifa 20

Fifa 20, unul dintre cele mai apreciate simulatoare de sport din lume, se va lansa la finele lunii septembrie și Casa Pariurilor Liga 1 va fi prezentă pentru prima dată în joc. În schimb, Juventus Torino va avea doar lotul de jucători în noua ediție, clubul semnând un contract de exclusivitate cu rivala celor de la EA Sports, Konami, producător al seriei Pro Evolution Soccer. În Fifa 20, Juventus se va numi “Piemonte Calcio”, reprezentând regiunea Italiei în care se află orașul Torino, respectiv traducerea cuvântului fotbal în italiană, iar echipamentele vor fi unele generice, fiind păstrate doar culorile tradiționale.

Fifa 20 se va lansa pe 27 septembrie și va disponibil pentru PC, Xbox One, PS4 și Nintendo Switch. Ediția precedentă s-a bucurat de un enorm succes în rândul fanilor jocurilor video, în prima săptămână fiind vândute 4.3 milioane de unități.

  • 27 septembrie este data lansării Fifa 20
  • 14 echipe românești vor fi incluse în noul joc

 

Tags: