News

Anunț oficial: Elena Băsescu se întoarce. Va deschide lista PMP Constanța la alegerile parlamentare

15.10.2020 | 14:29
Anunt oficial Elena Basescu se intoarce Va deschide lista PMP Constanta la alegerile parlamentare
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este prima pe lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Anunțul partidului a fost făcut într-un comunicat de presă în care se mai precizează că la Senat lista e deschisă de Claudiu Iorga Palaz.

ADVERTISEMENT

Celebră pentru gafele ei, Elena Băsescu a ajuns în Parlamentul European în mandatului al doilea al lui Traian Băsescu.

„Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri…” – Elena Băsescu

Pe lângă momentul memorabil  cu ”succesuri”, EBA a avut și alte episoade care au atras atenția publicului larg. În aprilie 2013 a încercat să țină un discurs la Parlamentul European despre importanța strategică a Arcticii, dar președintele de ședință i-a tăiat microfonul pentru că Elena Băsescu încurcase discursurile.

ADVERTISEMENT

În februarie 2014 a avut dificultăți majore la pronunțarea termenului ”condamnă” într-un discurs despre majoritatea USL din Parlamentul României. Un alt episod este reprezentat de momentul când a vorbit despre ”pactul pe educație”.

Elena Băsescu are 40 de ani și este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. A fost europarlamentar român între 2009 și 2014. În data de 24 februarie 2008, a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România (cu 377 voturi pentru și 6 împotrivă). Din 2014 este înscrisă în PMP.

ADVERTISEMENT

Recent, a participat la emisiunea Masked Singer România, de la ProTV.

Foto: Facebook

”Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța.

La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.” – se arată în comunicatul PMP.

ADVERTISEMENT