Sport

Anunț oficial. FCSB va disputa pe altă arenă încă un meci din play-off

FC Voluntari a anunțat că își va moderniza stadionul, astfel că partida cu FCSB, din etapa a noua din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 se va juca pe altă arenă.
29.04.2022 | 15:33
Anunt oficial FCSB va disputa pe alta arena inca un meci din playoff
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a anunțat că la începutul lui mai vor începe lucrările de modernizare ale stadionului „Anghel Iordănescu”. Din acest motiv, meciul cu FCSB din etapa a noua a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1 se va disputa pe o altă arenă.

FC Voluntari – FCSB nu se va juca pe arena „Anghel Iordănescu”

Stadionul pe care se va disputa meciul cu FCSB va fi anunțat de conducerea ilfovenilor în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Prin urmăare, în ultimele două runde din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, echipa lui Toni Petrea va juca două partide pe alte arene decât în mod obișnuit, având în vedere că derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă, nu va avea loc pe Național Arena.

„Clubul FC Voluntari anunță începerea modernizării suprafeței de joc a stadionului ‘Anghel Iordănescu’.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”, se arată într-un comunicat emis de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii, interziși pe Ghencea

FCSB nu știe nici unde va juca meciul cu CFR Cluj. Deși toată suflarea roș-albastră vrea în Ghencea, cel mai probabil derby-ul se va disputa la Buzău. CSA face tot posibilul ca vicecampioană să nu intre în curtea stadionului pe care n-a mai evoluat din 2015.

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat. Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea”, a declarat unul dintre oamenii care lucrează la CSA Steaua, potrivit gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,36 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT