Carousel hot news

Ultimul MECI? Arena “Ion Oblemenco” devine ISTORIE!

CS Universitatea Craiova va disputa, astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci pe ”Ion Oblemenco”, stadion care va fi demolat. iar în locul lui va fi construit unul modern....
01.11.2014 | 16:26
Ultimul MECI? Arena
ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova va disputa, astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci pe ”Ion Oblemenco”, stadion care va fi demolat. iar în locul lui va fi construit unul modern.

Arena ”Ion Oblemenco” îşi trăieşte ultimele clipe. După meciul CS UNIVERSITATEA Craiova – FC Botoşani, din această etapă, celebrul stadion pe care Craiova Maxima a făcut istorie în cupele europene va fi dărîmat din temelie. Acesta este anunţul pe care primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a făcut pe pagina sa de facebook. Noua arenă va costa 55 de milioane de euro şi va dispune de 35.000 de locuri – VEZI CUM VA ARĂTA NOUL STADION. 

ADVERTISEMENT

Astfel, oltenii vor disputa cele două etape din tur considerate pe teren propriu pe stadionul Extensiv din Parcul Romanescu.Pentru un stadion modern, merită să facem toate sacrifiicile. Însă e bine că nu vom pleca din Craiova”, a spus Săndoi pentru FANATIK.RO. Acelaşi antrenor a ţinut să spună, după ce Universitatea s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, că ar fi bine ca echipa să încheie sezonul pe ”Ion Oblemenco”. ”Gîndiţi-vă că, dacă vom pica la tragere cu Steaua, stadionul va fi plin ochi”, a fost părerea lui Emil Săndoi.

lia-olguta

ADVERTISEMENT

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri