Anunț oficial! Medicul Adrian Streinu Cercel candidează la alegerile parlamentare pe listele PSD

Bogdan Solomon   
în HotNews
18/10/2020, 17:29
Anunț oficial! Medicul Adrian Streinu Cercel candidează la alegerile parlamentare pe listele PSD
Adrian Streinu Cercel se alătură echipei PSD pentru alegerile parlamentare. Sursa foto: Captură video

După ce l-a convins pe Alexandru Rafila să intre în cursa pentru un loc în Camera Deputaților, Marcel Ciolacu completează lista pentru Senat cu o altă personalitate aflată în prima linie a bătăliei cu virusul SARS-COV-2.

Este vorba despre managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, care se alătură astfel social-democraților cu gândul să se implice activ în toate probleme ce țin de politicile de sănătate ale României.

Specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești”, a explicat medicul în conferința susținută duminică, 18 octombrie, când Bucureștiul a depășit pragul de 3 infectări la mia de locuitori și a intrat, cel puțin teoretic, în scenariul roșu.

Adrian Streinu Cercel intră în echipa PSD. Va candida pentru un loc în Senat

Am acceptat invitația dvs. de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față trecem printr-o criză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României.

În acest context, specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești”, a anunțat Adrian Streinu Cercel, adăugând că nu va renunța la postul de manager al Institutului „Matei Balș”.

Nu consider că este normal să demisionez din funcția de la Matei Balș. întrucât acolo sunt pacienți internați și care au nevoie de suportul meu ca specialist în boli infecțioase! În momentul în care voi deveni membru al Parlamentului României, evident că voi părăsi această funcție”, a spus medicul.

Marcel Ciolacu exultă după cea mai recentă „achiziție” a partidului: „Nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor”

Astăzi, Bucureștiul a depășit indicele de 3 la mie, asta înseamnă gestionarea pandemiei de către actuala guvernare, de către Guvernul Orban, deoarece toate deciziile se iau în funcție de interesele politice și mai ales în funcție de cât de bine stăm în sondajele de opinie.

Prioritatea “Guvernului său”, al președintelui României, sunt în continuare alegerile și nu sănătatea românilor.

Am promis că nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor și astăzi doresc să-i mulțumesc în mod deosebit domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitația mea și a Gabrielei Firea de a se alătura specialiștilor care vor face parte din viitorul Parlament al României”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Închide ×