Anunţ oficial pentru suporteri. Ce se va întâmpla în vară cu Torje

Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/04/2018, 21:50
Anunţ oficial pentru suporteri. Ce se va întâmpla în vară cu Torje

Gabi Torje nu a făcut parte din lotul lui Dinamo în duelul cu FC Botoşani iar împotriva Chiajnei a început ca rezervă şi a intrat în meci în minutul 70. Tensiunile dintre Torje, antrenorul Bratu şi conducerea lui Dinamo sunt destul de mari, fapt pentru care Torje a fost dat ca şi plecat din Ştefan cel Mare. Cu toate acestea, noul director general Ionel Dănciulescu a făcut un anunţ surpriză:

„Eu mi-aş dori ca din sezonul viitor, dacă Torje nu-şi va găsi echipă, să-l mai ţinem la Dinamo încă un an. Evident, să mai renunţe puţin la pretenţiile financiare. Eu mi-l doresc în continuare la Dinamo şi cred că el a înţeles mesajul primit de la Florin Bratu”, a declarat “Danciu”.

Dănciulescu: „Florin Bratu decide”

Noul director general susţine că decizia finală aparţine lui Bratu:“Torje a slăbit. N-a făcut parte din lot la Botoşani, dar a revenit în echipă, iar cu Chiajna ne-a ajutat. Florin Bratu decide ce se întâmplă la Dinamo, iar dacă cineva nu se subordonează ideilor lui, cu siguranţă că nu va juca”, a spus Dănciulescu.

Torje e împrumutat până în vară de Akhmat Groznîi la Dinamo, dar mai mult ca sigur acesta nu va fi păstrat la echipa rusă după ce împrumutul în România va expira.

Închide ×