News

Anunţ pentru toţi clienţii RCS RDS! Ce se întâmplă, de acum, cu opţiunile

07.06.2019 | 09:54
Anunt pentru toti clientii RCS RDS Ce se intampla de acum cu optiunile

Clienții RCS RDS vor putea beneficia de o nouă opțiune, conform anunțului făcut de firma care deține platformele Digi. Vestea este una bună pentru abonații care s-au înscris la RDS în special pentru ofertele pe care compania le oferă clienților mai ales când vine vorba despre traficul de Internet și folosirea acestuia.

Clienții RCS RDS beneficiază de un spațiu de stocare al documentelor gratuit

Mai exact, este vorba despre o opțiune pe are abonații o au fără să știe. Este vorba despre spațiul de stocare Digi Storage, la care accesul este inclus în abonamentul pe care îl plătești la compania RCS RDS și în care poți să păstrezi cele mai importante date pe care le consideri de cuviință.

Atunci când alegi o variantă de abonament dintre Fiberlink 100, Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 ori 1000, ai la dispoziție și acest spațiu de stocare, care este gratuit, dar în limita a 20 de Gigabiți sau 50 GB. Dar ce este, de fapt, acest Digi Storage? Este un serviciu alternativ de păstrare a fotografiilor, datelor personale sau a unor informații de pe Internet (videoclipuri, link-uri, referate, cărți online etc) la fel cum este Google Drive sau OneDrive de la Microsoft.

Așa arată spațiul de stocare Digi Storage
Pe Digi Storage poți să stochezi muzică, documente, videoclipuri și referate. Sursa foto: Digi Storage

Digi Storage, disponibil pe orice sistem de operare

Digi Storage este folosibil atât de pe Android, iOS și Windows. Cei de la Digi sunt de părere că pe calculator este mai ușor de folosit Storage-ul decât pe mobil, pentru că ai o vizibilitate mai mare, iar cu ajutorul mose-ului poți să îți ordonezi mai bine documentele. RCS RDS este cel mai mare operator de telecomunicații din România.

Compania oferă servicii de telefonie mobilă, Internet, televiziune prin cablu și deține în același timp și mai multe televiziuni: Digi 25, Digi Film și Digi Sport, printre altele. Principalul acționar al RCS RDS este Cable Communications Systems din Olanda, care deține 94% din portofoliu, iar marele patron este celebrul Zoltan Teszari.

 

Tags: