Fotbal intern

Anunț șoc în fotbalul românesc. Primarul din Clinceni amenință cu părăsirea campionatului: ”Echipa se va retrage dacă tot deranjează atât de tare”

09.03.2020 | 12:06
Anunt soc in fotbalul romanesc Primarul din Clinceni ameninta cu parasirea campionatului Echipa se va retrage daca tot deranjeaza atat de tare
ADVERTISEMENT

Partida din play-out dintre Academica Clinceni și Viitorul Constanța, încheiată cu succesul echipei lui Hagi, scor 3-2, s-a lăsat cu un scandal imens între oficialii gazdelor și brigada de arbitri condusă de Lucian Rusandu. Meciul de la Clinceni s-ar putea lăsa cu urmări și mai grave în fotbalul intern, după ce gazdele anunță că iau în calcul retragerea din Casa Pariurilor Liga 1.

Primarul din Clinceni amenință cu părăsirea campionatului: ”Echipa se va retrage dacă tot deranjează atât de tare”

Deciziile controversate de arbitraj luate în partida Academica Clinceni – Viitorul a adus mulți nervi în tabăra gazdelor. Ilie Poenaru a răbufnit dur la final de meci. Tehnicianul a fost extrem de nervos pe centralul Lucian Rusandu, după ce echipa sa a pierdut meciul cu toate că avea un avantaj de 2-1.

ADVERTISEMENT

În hora supărării a intrat, imediat după partidă și chiar pe gazon, și primarul din Clinceni. Conform GSP, primarul din Clinceni, Adran Budeanu a pătruns pe teren pentru a-i reproșa lui Rusandu maniera de arbitraj.

La două zile după partidă, primarul din Clinceni a avut o reacție pentru Gazetă în care face un anunț șoc: ”Academica ar putea să se retragă din campionat”.

ADVERTISEMENT

”Am văzut meciul la tribuna oficială, alături de conducătorii Viitorului, am stat cu Gică Popescu.

La pauză pe teren a intrat Valentin, băiatul meu, care însă nu a ameninţat pe nimeni cum scrie în articol. Cum să le zică arbitrilor „plecaţi tranşaţi de aici”? Ce, noi suntem clanuri de mafioţi?

ADVERTISEMENT

Deranjăm pe toată lumea, dar nu e nici o problemă, oricum nu avem bani, ne vom retrage din campionat.

Săptămâna viitoare, Clinceni se va retrage din campionat dacă tot deranjăm atât de tare şi am ajuns ca arbitrii să ne facă ce s-a întâmplat şi la meciul cu Viitorul”, a spus Budeanu.

ADVERTISEMENT

Aacademica Clinceni, pe loc de baraj după două etape din play-out

După primele două runde din play-out, Academica Clinceni ocupă locul 6 în clasament, cu 14 puncte. Poziția este una care trimite la barajul de salvare după finalul sezonului.

ADVERTISEMENT