Stiri sportive

Anunț-șoc în lumea mondenă: s-au despărţit David şi Victoria Beckham ?

16.06.2020 | 18:43
Anuntsoc in lumea mondena sau despartit David si Victoria Beckham
David şi Victoria Beckham. Altă pălărie, dar împreună. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

David şi Victoria Beckham reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel planetar. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 1999, dar relaţia au început-o în urmă cu 23 de ani.

Duc o viaţă extravagantă, lucru care i-a ţinut mereu în atenţia presei, fie ea britanică sau internaţională. Cuplul are patru copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17), Cruz David (15) şi Harper Seven (8).

ADVERTISEMENT

Informaţiile din ultima vreme spun că cei doi vor fi nevoiţi să trăiască pe continente diferite. David are treabă multă cu Inter Miami, echipa lui de MLS, în Statele Unite ale Americii, pe când Victoria va fi reţinută cu treburi în Marea Britanie.

David Beckham, singur pe câmp

Scânteia care a aprins polemicile pe marginea despărţii cuplului Posh&Becks a fost cea mai recentă postare a fostului internaţional englez. Aflat pe un câmp în apropierea casei sale de la Cotswolds, David e singur. Iar mesajul care însoţeşte poza este „Altă zi, altă plimbare şi altă pălărie“. Nu ştim cine a făcut poza, dar pe degetul lui Beckham se observă verigheta…

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Another day , another walk & another hat 🎩

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Publicaţia argentiniană Ole a interpretat mesajul ca pe un anunţ de despărţire. Totuşi, în Regat, nu au existat nici măcar zvonuri pe această temă.

Într-adevăr, Mirror a scris faptul că fostul internaţional se va muta în SUA. Pe de-o parte, pentru a putea conduce formaţia Inter Miami în MLS, iar pe de alta, pentru că doi dintre fiii săi, Romeo şi Cruz, au de dat examene în perioada ce urmează. Victoria va rămâne însă în Anglia.

ADVERTISEMENT

Deşi au fost permanent una dintre ţintele tabloidelor şi ale paparazzilor, David şi soţia lui nu au apărut niciodată în scandaluri de infidelitate.

Familia Beckham se află momentan în locuinţa de la Cotswolds, unde, de altfel, a fost realizată şi fotografia postată de Beckham. Recent, cei doi au depus acte la primăria locală pentru a aduce modificări conacului.

ADVERTISEMENT

Speriaţi de atacurile tot mai dese asupra personalităţilor din fotbal, cei doi vor un tunel de scăpare şi alte facilităţi de securitate pentru a se putea feri de hoţi.

ADVERTISEMENT