Sport

Anunț-șoc in Spania! La ce oră se va disputa El Clasico Real Madrid – Barcelona

Real Madrid și Barcelona se vor întâlni în luna august. La ce oră se va disputa primul El Cladico din noul sezon. Dezamăgire pentru fanii spanioli.
28.06.2024 | 08:30
Anuntsoc in Spania La ce ora se va disputa El Clasico Real Madrid  Barcelona
Când se joacă primul El Clasico din noul sezon? Foto: Forbes
ADVERTISEMENT

Fanii fotbalului din toată lumea urmăresc în această perioadă Campionatul European din Germania. Echipele de club din campionatele de top din Europa vor începe pregătirea pentru noul sezon la mijlocul lunii iulie, odată cu încheierea turneului din Germania.

Real Madrid – Barcelona se joacă la ora 02:00

Real Madrid și Barcelona trimit, ca de fiecare dată, mulți jucători la echipa națională a Spaniei. Deși mulți jucători sunt în vacanță, oficialii celor două cluburi pregătesc noua stagiune, iar ambele echipe vor merge în Statele Unite pentru a juca un turneu amical.

ADVERTISEMENT

Fanii din America vor avea șansa de a vedea în direct un El Clasico. Barcelona și Real Madrid se vor duela în New Jersey, la MetLife Stadium. Ora aleasă de organizatori este una atipică: meciul va începe la 19:00 (ora locală), în timp ce în Spania va fi deja 1 noaptea.

Decizia este una ciudată, întrucât fanilor iberici le va fi dificil să urmărească meciul. În trecut, organizatorii programau meciurile mai devreme pentru a putea fi urmărite atât în America, cât și în spațiul european.

ADVERTISEMENT

Nu doar Real Madrid și Barcelona merg în America. Bayern Munchen, Chelsea, AC Milan și Manchester City vor participa și ele la acest turneu amical, iar toate cluburile se vor duela între ele. În trecut, astfel de partide s-au jucat cu casa închisă, întrucât fanii din State au rareori ocazia de a-și vedea idolii la treabă.

Catalanii conduc în amicale

Meciul de la MetLife va fi al patrulea Clasic în teritoriul nord-american. Primul a avut loc în Miami în 2017 (2-3 pentru Barcelona); al doilea în Las Vegas (0-1 pentru catalani); și al treilea, vara trecută, în Dallas (3-0 în favoarea Barcelonei). Real Madrid încă nu a reușit să câștige peste ocean.

ADVERTISEMENT

Madridenii au anunțat deja ce jucători vor face deplasarea în America. Doar cei care reușesc să ajungă până în fazele superioare ale Campionatului European din Germania sau la Copa America vor fi scutiți. Astfel, e sigur că croatul Luka Modric și portarul ucrainean Lunin vor merge în State.

Mondialul din 2026 se joacă în SUA

Tot în Statele Unite ale Americii se vor juca și meciurile de la Campionatul Mondial din 2026. Și atunci meciurile se vor juca la ore târzii pentru europeni, iar partidele vor putea fi urmărite cu greu.

ADVERTISEMENT

România are experiențe frumoase pe continentul american. În 1994, generația de aur a scris istorie la Cupa Mondială când a învins Argentina în optimile de finală. Să sperăm că ora târzie va fi ultima problemă în 2026, când generația de suflet ar putea bifa prima calificare după 32 de ani.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au...
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au rămas pe dinafară
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși