Fotbal intern

Anunț sumbru pentru FCSB înaintea derby-ului cu U Craiova: ”Ceva nu miroase bine acolo”

29.04.2021 | 08:33
Anunt sumbru pentru FCSB inaintea derbyului cu U Craiova Ceva nu miroase bine acolo
ADVERTISEMENT

Antrenorul Vasile Miriuță a făcut un anunț sumbru pentru FCSB înaintea derby-ului cu U Craiova, din etapa a patra a play-off-ului, și crede că pe elevii lui Toni Petrea i-au ajuns oboseala unui sezon dificil.

”Roș-albaștrii” au și probleme de lot, ultimul jucător accidentat fiind Ionuț Panțîru. FANATIK a aflat că fundașul stâna va sta departe de teren între 6 și 9 luni, după ce cartilajul de la rotula genunchiului drept s-a rupt în urma contactului cu Adrian Şut.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Bănie va fi arbitrată de Istvan Kovacs și în ciuda unor critici vehemente în trecut, Gigi Becali s-a arătat mulţumit de numireat centralului din Carei.

Înaintea derby-ului cu U Craiova, Vasile Miriuță anunță dezastrul pentru FCSB

Depășită pentru moment în clasament de CFR Cluj, care a învins FC Botoșani, FCSB are nevoie de victorie în derby-ul cu U Craiova pentru a reveni în fotoliul de lider, dar Vasile Miriuță îi vede favoriți pe olteni.

ADVERTISEMENT

”E mare presiune pe FCSB, dacă Craiova învinge mâine (n.r. – joi), se schimbă tot. Şi are şanse să învingă Craiova, FCSB a jucat dezastruos în ultimele meciuri. Nu mai au prospeţime, acea răutate, cu presing. În minutul 60, deja încep să pice, ca la bowling. Ceva se întâmplă la ultimele jocuri.

Probabil se adună oboseala, e sfârşit de campionat, au şi lotul subţire. Nu au rezervele pe care le au CFR şi Craiova. O să aibă mari probleme pe final de sezon. Ceva nu e bine făcut acolo, nu vreau să zic mai multe. Dar ceva nu miroase bine acolo. Au atins probabil prea repede vârful de formă”, a declarat Miriuță la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Florescu pune totul pe seama tinereții

Tehnicianul a fost susținut în afirmațiile sale de fostul internațional George Florescu, acesta considerând că FCSB suferă foarte mult la nivelul lotului și nu are jucători pe banca de rezerve care să poată face diferența.

”Sunt şi mulţi jucători tineri, lipsa de experienţă îi face să nu-şi dozeze bine efortul. Într-adevăr, poate să fie un avantaj pentru CFR. De exemplu, CFR are trei portari de top. La FCSB, nu există schimbări care să fie măcar la acelaşi nivel”, a spus Florescu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB, ultimul meci al etapei a patra din play-off, programat joi, de la ora 19:45, este foarte important în lupta pentru titlu. De asemenea, o rivalitate născută în ultimii ani, dar care a devenit foarte repede una extrem de aprigă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,62 este cota pentru „șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT