Sport

Aroganța lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becali, după cearta de la FCSB: „A zis că el a vopsit gardurile, își face autodenunț”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre acuzațiile pe care Gigi Becali i le-a adus, dar și despre mesajul neașteptat transmis de Edi Iordănescu.
15.11.2021 | 19:21
Aroganta lui Edi Iordanescu pentru Gigi Becali dupa cearta de la FCSB A zis ca el a vopsit gardurile isi face autodenunt Exclusiv
Anunț uluitor despre Edi Iordănescu: „El a vopsit gardurile! A zis că își face autodenunț!” + Cum plănuiesc suporterii FCSB-ului să cumpere echipa de la Gigi Becali. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Plecarea antrenorului Edi Iordănescu i-a înfuriat pe suporterii FCSB-ului. Astfel că, în noaptea de duminică spre luni, mai mulți ultrași au scris mesaje dure, la adresa lui Gigi Becali, pe zidurile palatului aflat pe Aleea Alexandru din Capitală și bazei sportive FCSB din Berceni.

Gigi Becali s-a adresat autorităților și a lansat acuzații dure la adresa lui Gheorghe Mustață, despre care spune că e un „instigator”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață povestește replica ironică a lui Edi Iordănescu

Liderul galeriei FCSB susține că acuzațiile lui Gigi Becali sunt nefondate. În plus, se va prezenta la poliție, din proprie inițiativă, pentru a da o declarație în acest sens.

Totodată, Gheorghe Mustață spune că a fost îndemnat de Edi Iordănescu să-i transmită lui Gigi Becali că el este cel care a vandalizat gardurile.

ADVERTISEMENT

„Poate să zică orice. Gigi este obișnuit să zică orice. Dar ce, el n-a fost la pușcărie? Trebuie să și demonstreze că noi i-am vopsit gardul. M-a sunat și mi-a zis că s-a dus la poliție.

Să se ducă, că de aia e Poliția. Să facă anchetă și, dacă se dovedește că am vreo implicare… Dar vreau eu, personal, să mă duc la poliție, pentru a da declarație. Să mă întrebe unde am fost.

ADVERTISEMENT

Am avut treabă, pentru că a fost ziua soției mele. În rest, ce să zică? Că l-am amenințat? Să ne spună cu ce l-am amenințat, că numai așa… să o aruncăm pe piață… E treaba lui, ancheta va spune tot. Eu mă duc la poliție oricând. I-am și spus-o că mă duc la poliție.

A zis Edi Iordănescu să-i transmit că el a vopsit gardurile și că își face autodenunț. A zis că s-a trezit azi-noapte și le-a vopsit. Păi, ce, stau eu acum să-i păzesc gardurile lui Gigi?”, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Eu am transmis clar mesajul să nu vopsească nimeni!”

Ba mai mult, Mustață a dezvăluit că nu este de acord cu gestul suporterilor și că le-a transmis să nu scrie mesaje pe garduri. Însă, în același timp, susține că înțelege supărarea fanilor, după cele întâmplate la clubul roș-albastru.

„Eu am spus clar faptul că nu sunt de acord cu vopsitul gardurilor. Crezi că mai poți să ai control asupra suporterilor, când el a făcut numai rele la echipă? Fiecare face ce vrea acum.

Eu mi-am făcut datoria de lider să spun clar: «Băi, nu e bine». Cine a făcut, să răspundă. Eu am transmis clar mesajul să nu vopsească nimeni, că nu are niciun rost.

Dacă protestăm, o facem pașnic. Mergem și luăm autorizație. Și protestăm frumos, cu autorizație, cu jandarmerie, elegant, fără să facem alte lucruri.

Am auzit că nu putem să protestăm la o societate comercială. Aolo! Dar alții, afară, cum protestează? Dar ce, pe garduri s-au scris numai la el? Se scrie în toată Europa pe garduri.

Eu o să mă duc mâine la Secția 1, că acolo am văzut că a depus plângerea. A adus suporterii la disperare, dacă au ajuns să facă lucrul acesta. A vorbit cu mine l-a telefon și i-am spus: «La câte ai făcut, ai revoltat toți suporterii!». Zice că nu îl interesează și că face ce vrea. Să fie sănătos! Și suporterii fac ce vor.

Nu mai susținem niciun antrenor. Pentru noi, antrenorul mileniului și secolului este Gigi Becali. Vedem, deocamdată nu s-a stabilit dacă vom mai veni la meciuri. Peluza Nord a stabilit un singur lucru: să se dea un comunicat ironic la adresa lui Becali, că așa îl doare.

A mai zis el odată că l-am amenințat pe Meme și le-am demonstrat că nu e adevărat. Așa din gură… spune multe”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață: „La un milion de suporteri, ai strâns zece milioane de euro și ai dat banii!”

În încheiere, liderul de galerie a spus că suporterii FCSB-ului plănuiesc să strângă bani pentru a cumpăra clubul de la Gigi Becali, care este dispus să îl dea pentru zece milioane de euro.

„Ne vom ocupa de azi încolo. Poate vorbim la nivel internațional cu suporterii, că zece euro pe an nu e mult. La un milion de suporteri, ai strâns zece milioane de euro și ai dat banii.

Deocamdată, a rămas la nivel de discuție, dar e serioasă problema. Dacă domnul Becali tot consideră că noi, suporterii, nu avem nicio valoare… Noi merităm să venim doar să-i băgăm bani, că noi, prin bilete, îi băgăm bani la club.

Oamenii nu mai rezistă, au ajuns la saturație. L-ai îndepărtat pe Duckadam, ai îndepărtat toate fostele glorii. Acum, l-ai îndepărtat și pe Edi Iordănescu”, a încheiat Gheorghe Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT