Fotbal intern

Anunț uriaș despre transferul lui Olimpiu Moruțan! De la ce sumă începe Gigi Becali negocierile

03.05.2021 | 10:53
Anunt urias despre transferul lui Olimpiu Morutan De la ce suma incepe Gigi Becali negocierile
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan, următoarea „perlă” a lui Gigi Becali care speră să obțină o sumă comparabilă cu cea primită pentru Dennis Man.

Impresarul mijlocașului FCSB a declarat că a primit în urmă cu două săptămâni o ofertă uriașă de la o echipă din Spania din prima ligă, după ce jucătorul a mai fost dorit și în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Însă Florin Vulturar a declarat că Gigi Becali ține foarte mult la prețul pentru cel mai bun pasator din Casa Pariurilor Liga 1 și nu îl va ceda dacă nu va primi suma dorită.

Florin Vulturar anunță că Olimpiu Moruțan nu va pleca de la FCSB fără 15 milioane de euro

Se pare că Olimpiu Moruțan ar fi dorit de Valencia, primul club din Europa cu care au fost purtate discuții pentru mijlocașul lui Toni Petrea, de care mai este interesată însă și Galatasaray sau echipe din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia însă scrie că Moruțan are șanse mici să mai ajunge la Istanbul, după ce pe fir au intrat echipe precum Valencia și Inter Milano: „Veşti proaste pentru Galatasaray! Giganţii sunt pe urmele lui Olimpiu Moruţan. Agentul lui Moruţan a spus că fotbalistul nu va pleca pentru mai puţin de 15 milioane de euro. Pe lângă Galatasaray, Inter şi Valencia mai sunt interesate de jucătorul de 22 de ani”, au scris cei de la ahaber.com.

Turcii redau și o declarație a lui Florin Vulturar, care a purtat discuții în ultimul timp cu o echipă din Spania, care se pare că ar fi Valencia: „Acum două săptămâni am fost contactat de cineva din Spania. Au fost primele discuţii cu o echipă din Europa”, a afirmat Vulturar.

ADVERTISEMENT

Campioana Italiei, Inter, interesată de Moruțan: „Intermediarul lui Moruțan a fost recent la Milano”

Pe de altă parte însă, italienii de la fcinternews.it, au dezvăluit că Interul ar putea fi următoarea destinație a lui Olimpiu Moruțan, mai ales după ce milanezii au câștigat din nou titlul în Serie A după 11 ani, și vor avea parte de un buget generos de transferuri.

„Cel mai probabil Inter nu va face o investiție atât de mare, deși intermediarul lui Moruțan a fost recent la Milano. Cu siguranță, agentul a discutat, a analizat care este situația nerazzurrilor legată de politica de transferuri, cel puțin pentru a înțelegere dacă interesul pentru jucător s-ar putea concretiza într-un fel s-au altul”, a scris sursa citată despre transferul lui Moruțan, care a ajuns la 13 pase decisive și 6 goluri marcate în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a recunoscut aceste informații și la Pro X, unde a declarat că Gigi Becali a refuzat o ofertă de zece milioane de euro pentru Moruțan de la Al Ain: „Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane de euro (de la Al Ain – n.r.), înseamnă că domnul Becali pune foarte mare preț pe Olimpiu. Prețul ar fi undeva la 15 milioane de euro!”, a explicat impresarul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT